resim
Ricardo Andrade Quaresma Bernardo
Takım:-
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:40
Boy:1.75
Uyruk:Portekiz
  • 819
    yüz yılı aşkın tarihine rağmen beşiktaş kulübü - ki kendilerine hiç yakışmıyor böylesine bir kadro yapısı itibari ile sadece quaresma gibi bir futbolcudan korkmak ve 5 milyon euro değer biçmek- paraya her ihtimalde ihtiyaçları vardır.

    bugün quaresma'yı istememiz durumunda beşiktaş kulübü ile oturulup konuşulur, o 5 milyon çatır çatır 2-3 milyon'a indirilir. indirmezlerse kendileri bilirler, sezon sonunda avuçlarını yalayarak.

    ancak olay şu ki quaresma'nın gelmesi doğru olur mu?

    quaresma da inanılmaz yetenekli bir futbolcu ama hem 5 aydır idman yapmıyor, hem kafa olarak enteresan bir mantığa sahip gibi.

    samet aybaba takıma gelecek, sivok'undan almeida, fernandes'ine kadar bu takımda tutacak ama bir tek quaresma'yı gönderecek.

    sizce bir sorun yok mu burada? bir tek bu adamın gönderilmesi ego olsaydı, fernandese milyon dolarlar teklif edildi, onu da gönderirlerdi.

    quaresma nerede olduğunu bilmediğim ama bir takım yerlerde sorunlu bir futbolcu. samet aybaba çıkıp lig tv canlı yayınında açıkladı quaresma'nın gidişinden sonra takım arkadaşları gelip " eskiden takım içinde iki takımdık, quaresma'nın gidişi ile tek takım olduk" diyorlarmış, bunu gazete yazmadı, teknik direktörleri açıkladı canlı yayında.

    demek ki quaresmada bir takım sorunlar var.

    ha bu nasıl aşılır, quaresma'ya yıllık 1-1,5 milyon euro arası gibi çok düşük bir sabit ücret verirsin ama maç başına ücretini çok yüksek tutarsın.

    nasıl sergen galatasaray'a geldiğinde kontratı aynı şekilde sadece maç başıydı bunu da öyle yaparsın.

    zaten oynamak isteyen, iyi niyetli bir oyuncu ise kabul eder, kabul etmez ise zaten içinde kötü niyet var demektir, alacak parayı yarım sezon oynayacak geride kalan sezonlarda sorun çıkartacak demektir.

    quaresma gibi futbolcular için uygulanacak en iyi yöntem düşük sabit ücret ve yüksek maç başı ücretidir.

    ben quaresma'yı çok beğeniyorum. yani yaşı 29, yetenekleri çok üst düzey. takım oyununa ve takımına saygılı hale gelmesi için sadece sıkı şartları olan bir kontrata ihtiyacı var.

    yok arkadaş ben böyle kontrat yapmam diyen adama da kusura bakma koçum, senin bundan önceki hiçbir takımda dikiş tutturamadığın gerçeği var ortada, bizim de sokağa atacak paramız yok denir ve anlaşma yapılmaz.

    önemli olan quaresma'nın oynama isteği olup olmadığı, iyi niyet varsa her türlü gelir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın