• 199
    cristiano ronaldo 32 yaşında fenerbahçe'ye geldiği an, messi de galatasaray'a imza atar. neden mi, aralarındaki bitmek bilmeyen rekabet tabii ki...

    real madrid ve barcelona takımlarının kadroları her açıdan güçlüydü. "messi mi yoksa ronaldo mu, hangisi daha iyi?" sorusuna yanıt bulunamadı. kimisi, messi'nin arkasındaki xavi-iniesta ikilisi olmadan bir hiç olduğunu, kimisi de ronaldo'nun mesut özil-xabi alonso ikilisi olmadan başarılı olamayacağını söyledi. milli takımlarının önemli başarılar kazanamayışını buna kanıt olarak sundu. ronaldo fenerbahçe'ye imza atarak yeni bir maceraya atılınca, messi de yıllardan beri süren bu tartışmayı, arkalarında dünya çapında kadrolar olmadan teke tek hallederek sona erdirmek adına "hodri meydan" dedi ve kendisini sarı-kırmızılı yapan sözleşmeye imza koydu.

    bakın bu haberleri okuyacaksınız bunlar olacak desem ben, bilmiyorum bana ne tepki verilir ama altan tanrıkulu beyefendi bunları yazıp-çizip bir de para kazanıyor. amerika birleşik devletleri halt etmiş, esas fırsatlar ülkesi türkiye olmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın