• 18
    (bkz: #1126857)

    rasim ozan kütahyalı, mehmet baransu, ahmet çakar gibi insanlarla eyyamcılıkta sonuna kadar kapışır. burun farkıyla da kazanır.

    (bkz: #1126850)

    bu entrymi "parasını veriyorum anasına sövebilirim" diyorum şeklinde anlayıp etekleri tutuşmuş liseli gibi çığırmaya başlamıştır.

    bu entryi referans olarak aldığını ise burada ifşa etmeyeceğim bir mesajdan anlıyorum. mesajın özeti ise şudur:

    arkadaş öncelikle "parasını veriyorum anasına sövebilirim" adlı bir ekip oluşturup beni de bu ekibe üye yapmıştır. en son üyelik beratımı adnan öztürk vermişti. bu tarikata beni üye yaptığına göre beratımı bekliyorum.

    entry burada bitecekti ancak gelen mesaj mükemmel.
    ------------------------------------------------------------------
    benim icinde kutsaldir o forma. bende o formayi giyen adama laf soyletmem...hele takima penalti kazandirmak icin yaptigi bir hareketi aylar sonra gundeme getirilip hakaret hakaret edilmeye calisiliyorsa hic izin vermem. bugun hangi adam kendisini penalti yaptirmak icin yere atiyorsa o adam kendi takimi icin yapiyordur keyfinden degil. buna karsi durmasi icin hakem konuyor sahaya.adaleti saglasin diye. sporcuya parasini veriyorum boyle yaparsa herseyi derim diyemez kimse...
    -----------------------------------------------------------------

    hakem orada adeleti sağlamak için var evet. ancak "zafere giden yolda her şey mübahtır" manığı galatasaray mantığı değildir. kimin mantığı olduğu malum. bu arkadaşında hangi tarafa yakıştığı malumdur. ben haksız kazanç istemiyorum. bana öğretilen galatasaray bu değil. bu arkadaşın galatasaray'ın ne olduğundan haberi olmadığı ise ayrı bir gerçek.

    hayatta başarılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın