• 164
    sabahtan beri bekliyorum, "en haklı biziz, galatasaraylı futbolcuyu eleştirmek olur mu olacak iş değil :("ciler ne zaman gelecek diye. geldiler. belli ki konuşmasının tamamını izlememişler ali ece'nin. haberleri olsun, "burak'ın konuşmasına ben katılmıyorum, ne demek 'sadece şenol hoca vardır' demek? oradaki malzemeci abi ne kadar seviyor halbuki burak'ı, giray orada burak'ı korumak istedi, onlar da olmalı." da dedi. yani buradan da vurabilirsiniz. kesin tetikçidir, hastadır, rahatsızdır, tüüü objektifliğini yitirdi.

    hey allah'ım sabır ver. ali ece gayet haklı bir eleştiri yapmıştır. burak yılmaz'ın galatasaray'a transfer olmasına tek kelime söylememiştir, o maddeleri atana çok sert çıkmıştır, selçuk inan'ın ve burak yılmaz'ın galatasaray'a gelmesindeyse asıl suçlunun trabzonspor yönetimi olduğunu belirtmiştir. burak yılmaz'ın da profesyonel bir futbolcu olduğunu ve trabzonspor taraftarlarının ondan dozer cemil olmasını beklememeleri gerektiğini söylemiştir. "ancak," demiştir, "burak da totti gibi olamayacaksa totti gibi konuşmayacaktı."

    ee, yanlış mı demiş? doğru demiş. emre belözoğlu'na niye kızıyorsunuz la o zaman? madem ali ece'yi bu sözlerinden dolayı eleştireceksiniz, emre belözoğlu'na niye kızıyorsunuz?

    şaka gibi adamlarsınız. bırakın artık mehmet demirkol'u, uğur meleke'yi, ali ece'yi. düşün şu güzel adamların yakasından.
App Store'dan indirin Google Play'den alın