resim
Nordin Amrabat
Takım:AEK Atina
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fas
  • 1551
    artık kendisi hakkında yazma gereği duymuyorum. nordin amrabat/@bamforce yapın okuyun. gerçi en ofsayt entrylerde onla dolup taşıyor. oradan da okuyabilirsiniz.

    ya adam maç başına 10 top kaybı+5 isabetsiz orta ile oynuyor, hala savunuluyor. emre çolak'ı falan eleştiriyorsunuz. bu seneki takımla geçen seneki takımın en büyük farkı amrabat+emre çolak değişikliğidir, sonuçları da ortadadır. iyi oynadığımız maçları hatırlayan var mı? ben hemen hatırlatayım:

    12 ağustos 2012 galatasaray fenerbahçe maçı: ilk yarıda girilen sayısız pozisyon. sol kanat emre çolak.
    20 ağustos 2012 galatasaray kasımpaşaspor maçı: maçın genelinde hücumsal anlamda iyi oyun. sol kanat emre çolak.
    15 eylül 2012 antalyaspor galatasaray maçı: amrabat'ın biraz etkili oynadığı tek maç. istatistik hanesinde 1 gol 2 asist yazıyor ama asistlerin biri taçtan, diğeri de asist değil.
    19 eylül 2012 manchester united galatasaray maçı: hamit'in etkili oyunu, verilmeyen iki penaltı. rakipten daha iyi oynamadık ama rakiple başa baş oynadık. amrabat'ın maç boyunca tek olumlu hareketi bomboş sürdüğü topta uzaktan denediği, direkten dönen şut. sahada olup olmadığı belli değil.
    7 kasım 2012 cfr cluj galatasaray maçı: rakibin bulduğu golden sonra pas yapan, hücumda alan açıp savunmada alan daraltan harika bir galatasaray. sezonun ilk yarısında gerçek galatasaray'ı gördüğümüz tek bölümdü zaten. sol kanat emre çolak.
    24 kasım 2012 elazığspor galatasaray maçı: ikinci yarı oynanan iyi oyun, aydın yılmaz, emre çolak ve yekta'nın hazırlayıp harcadığı pozisyonlar. ilk yarı amrabat sahadayken bok gibi oyun.

    kötü maçlara baktığımız zaman ise çok büyük bir kısmında amrabat'ın oynadığını görüyoruz. tek tek saymaya gerek yok herhalde.

    adamı savunanların da barosçularla aynı kafada olması gözlerimi yaşartıyor:

    topu ileri taşıyor: he zaten amrabat olmasa galatasaray topu 5 metre ileri götüremez.
    defansı iyi yapıyor: bunu defalarca açıkladım, gayretli olmasına rağmen pozisyon bilgisi sıfır. çok kötü defans yapıyor ama gayretli olduğu için iyi defans yapıyor gibi gözüküyor.
    ortaları iyi: ilk yarı boyunca 2 tane etkili orta. başka da sözüm yok.
    adam eksiltiyor: hayır efendim, yapamıyor. ilk yarı boyunca bir kez bile çalım atmadı.
    takıma uyum sürecinde: bununla da hiçbir alakası yok. adamın kendisinde var problem. takımla uyumunda bir problem yok. şut atamayan, rakibi çalımlayamayan adamın takımla uyumunun hiç önemi yok.
    amrabat sahada yokken takım duruyor: bu en büyük yalan. işte bir maç ilk yarısında oynamış, sonra çıkmış. deniyor ki o çıktıktan sonra pozisyonumuz yok. o varken de bala boka bir hareket yapmış da alexmiş beyefendi. hadi ordan. kıyasladığınız adamlara dikkat edin. alex senelerce ligi domine etti, bizim yönetim bir tane alex bulmak için seneleri harcadı. amrabat'ın kıyaslanabileceği bir oyuncu var, o da krasiç.
App Store'dan indirin Google Play'den alın