resim
Nordin Amrabat
Takım:AEK Atina
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fas
  • 1550
    bir takım galatasararay taraftarının kafasındaki performans'a göre hem asist hem de gol sayısı olarak çoktan ikişer hanelere ulaşması gereken oyuncumuz.çünkü alışkınız böyle performanslara değil mi? öyle bir oyuncumuz olmadı hiç bir zaman. en yakın ihtimalle keita yaptı o istatistiği o da bir sezon sonunda ve neredeyse her maç ilk on bir oynamak üzere.

    hamit'e de aynı muamele. ıslıklar, protestolar böyle bi şımarık real madrid taraftarı tripleri.

    hızlı! güçlü! dengeli! bu üç özelliğin senin onayına ihtiyacı yok. bir kanat oyuncusunun bütün karakteristik özelliklerine sahip, tek ihtiyacı, oynadığı kanatta eboue gibi stabil, istikrarlı ve top taşıyan bir partner. topla çok daha ileride buluşmalı. 45 metre top süren bir adamdan iyi bir orta/şut bekliyo musun? harbiden bekliyo musun?

    bu takımın bir parçası olmak için kuduran bir adamdan söz ediyoruz. körü körüne bir mustafa sarp mücadelesi değil üstelik. elbette niyet ilk on bir için yeterli değil ve elbette futbolda iş dönüp dolaşıp skora geliyor. hoşunuza gitsin ya da gitmesin, çok az maçta skora direkt katkı sağlamışken bile ve "tamam biraz sonra soldan girecek içeri" fikriyatını kafanıza yerleştirdiği için bile bu takımda yeri var. biraz daha sabır!
App Store'dan indirin Google Play'den alın