resim
Nordin Amrabat
Takım:AEK Atina
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fas
  • 1549
    futbolda agzina bir cumleyi omer urundul gibi sakız etmislerin 'ama ileri cok top tasiyor yaaa' diye savundugu oyuncu. baska da bir halt bilmiyor bu adamlar. topu ile tasiyor. bitti. sanirim bunlarin dunyasindaki futbolda daha cok gol atan degil, topu daha cok ileri tasiyan falan kazaniyor 3 puani.

    bıkmadan, sıkılmadan, sacmaladiginin hic farkina varmadan kac kez daha yazabilir bu insanlar bu yorumu? ileriye tasiyor da sonuc ne oluyor diye soruyoruz? cevap yok. tasidigi her topu kontra olarak geri donmuyor mu? donuyor. 'ya ama dun buraka ara pasi atti yaaaa.'. oldu gokmenin gazetesi. koca macta yine savunacak bir sey buldunuz adami. ulan attigi ara pas da sanki cok ince bir pas. yerine kim olsa atardi o pasi. burak cok guzel yere kostu. saldi onune. buna mı methiye duzuyorsunuz? kaldı ki o pozisyon gol olsa ne olur lan? bir oyuncu bir macta 1 asist ama 15 tane top kaybiyla oynarsa ben istemem o oyuncuyu. cok net basarisizdir. 15 top kaybinin (hem de hucumdayken) gol yedirme ihtimali cok cok fazla senin o kırk yılda bir gelecek asistinden.

    bir de ergen ergen istatistik sizin neyinize, gidin ridvani dinleyin demezler mi? he gokmenin gazetesi he. sacmaladiginiz yetmedi. sirf zamaninda adamin gelmesini cok istediniz diye cocukca durumlara dusuyorsunuz bugun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın