resim
Nordin Amrabat
Takım:AEK Atina
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fas
  • 1546
    hakkinda yazilan yorumlari okudukca az kaldi sinirden kendime sey yapacagim topcumuz. koca bir ilk yariyi bitirdik. yaptigi toplam 2 (yaziyla iki) guzel orta uzerinden adami övüyorlar halen. ulan esegi koysan o kanada koca ilk yarida 2 tane adrese teslim orta yapardi esegi. neymis efendim bunlari alex yapinca buyuk topcu oluyormus. simdi elin ayagin tas kesilecek. birak su klavyeyi.

    ulan nasil adamlariz anlamadim ki. koca ilk yari boyunca yaptigi 2 ortaya bakarak adama guzel orta aciyor diyoruz yahu. allahini seven bir istatistik bulsun su ortalardaki isabet orani ile ilgili de sussun su iyi orta yapiyor diyenler. siz bu maclarin sadece ozetlerini mi izliyorsunuz guzel kardeslerim? (bkz: 19 ekim 2012 gençlerbirliği galatasaray maçı)nı izlediniz mi mesela? adamin butun ortalari daglara taslaraydi yahu. vallahi cildircam. iyi orta yapiyormus. iyi orta yapan kanat oyuncusunun yaptigi ortalarla attirdigi gol sayisi 2. 20 mac oynadi bu adam. onlarin da birisi burakin cok ekstra kafa vurusuyla.

    lan yemin ediyorum cildircam artik. sirf laf olsun diye, sirf daha once gelmesini cok istediler diye adami begeniyorlar halen. baska bir aciklamasi olamaz bunun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın