• 238
    sozlukte beni taniyanlar tanir, nasil bir insan oldugumu ve koyu karadenizli bir adam oldugumu cok iyi bilir. hatta trabzona ve trabzonspora sempati besledigimi, trabzon turkiye kupasini aldiginda beyogluna gittigimi orada kolbasti oynadigimida bilir. karadenizli insan agresiftir bazen duygulari mantiginin onune gecer, bazen suursuzca hareket eder ama hak yemez ve en onemlisi gonul kirmaz. karadeniz insaninin mutlu olmasi icin kemenceyi eline alip parmaklari kenetleyerek oynamasi yeterlidir. ama;

    bak sevgili trabzonspor taraftari, bakin sevgili hemsehrilerin. memleket aski, memleket sevgisi baskadir ama hayat bazen bizi goclere ve terketmelere iter. benim sulalem 60 li yillarda istanbula goc etmisler. cunku istanbul turkiyenin merkezidir ve trabzonda basaramayacagin seyleri istanbulda basarabilirsin. memleketine deli gibi ozlem duyarsin ama diyorumya hayat seni farkli farkli yerlere itebilir. burak yilmaz turk futbolunun yetistirdigi en degerli futbolculardan biridir ve buragin yetenegini gostermesi icin dunya futbol vitrininde yer alabilmesi icin sampiyonlar liginde iyi bir takimla oynamasi sarttir. herseyide gectim galatasaray bu ulkenin en buyuk takimidir ve bu takimda oynamak her turk futbolcunun en buyuk hayalidir. sen bu hayali gerceklesmis bir oyuncuya sis bombasi atarsan, anasina avradina soversen hicbir turk futbolcu senin bunyende barinmak istemez.

    istanbulun 16 milyon nufusu vardir ve ben dahil nufusun 3 te 1 karadenizlidir. nasilki 5 milyon karadeniz insaninin burada yasamaya hakki vardir, burak yilmaz in da galatasarayda oynamak istemesi onun en dogal hakkidir.

    23 aralık 2012 trabzonspor galatasaray maçı nda yasananlar karadeniz insanina gercekten yakistirmadigim seylerdir. karadeniz insani bu degildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın