resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 2084
    bu adamı eleştirenlerle ilgili anlamadığım nokta şu: senin liginde demirören gibi bir armut tff başkanı olmuş, yabancı sayısı ile ilgili abuk subuk kararlar almış, iki sezon içerisinde yabancı sayısı abuk subuk bir hal alacak şekilde ayarlanmış, senin hem ligde şampiyon olmak hem de şampiyonlar ligi'nde başarı yakalamak için çok ama çok kaliteli, tecrübeli, yüksek profilli türk oyunculara ihtiyacın olduğu aşikar, takımın bu adamlardan birisini alıp getirmiş, adamın mevcut durumu ve geçmişi ortada ve hala utanmadan arlanmadan bu adamı eleştirebiliyorsun. bu adam bayern münich ve real madrid formaları giydi, sakatlıklar yaşadı, oralarda az forma şansı bulduğu için form yakalamakta zorluk yaşıyor, buna rağmen takıma olumlu katkı yaptığı ortadayken sen bu adamı ıslıklıyor, bu gibi mecralarda itin götüne sokmaya çalışıyorsan kusura bakma ama iki ihtimal var:

    1) sen galatasaray'ın kötülüğünü istiyorsun.
    2) sen futboldan zerre anlamayan göt lalesinin tekisin.

    bu şekilde davranılan bir başka oyuncu için (bkz: burak yılmaz). ayrıca bu kalibredeki diğer türk pasaportlu oyuncuları da listelemekte fayda var. (bkz: ömer toprak), (bkz: nuri sahin), (bkz: ilkay gündoğan), (bkz: serdar taşçı) (bkz: gökhan inler), (bkz: arda turan), (bkz: mesut özil), (bkz: eren derdiyok). bir de potansiyelleriyle bu listeye girebilecek bir kaç oyuncu var: (bkz: mehmet ekici), (bkz: jem karacan), (bkz: sercan saraer), (bkz: kerim frei), (bkz: gökhan töre)

    şimdi saygıdeğer sözlük yazarları. türkiye'de takıma yukarıda bahsettiğim katkıyı yapabilecek adam sayısı bana göre bir elin parmağını geçmez, ha bir iki sene içerisinde bir çok oyuncu beklenmeyen çıkışlar yakalarsa onu bilemem; kahin değilim nihayetinde. şahsi kanaatimce (bkz: onur kıvrak) ve (bkz: soner aydoğdu) haricinde bu seviyeye ulaşması mümkün oyuncu pek yok. belki biraz (bkz: alper potuk) bu seviyeye yakın bir yerlerde konumlanıyor diyebiliriz. bu nedenle yukarıda listelediğim adamlardan bir veya bir kaçını takımda görürseniz hamit'te düştüğünüz hataya düşmeyin. uyum süreci yaşarsa, formsuzsa, beklentinin altında kalıyorsa onu ıslıklamak, itin götüne sokmak yerine ona destek verin, ona bizden biri olduğunu hissettirin. şımarık götleklerden olmayın. bu konu ile ilgili söyleyeceklerim bu kadar. son olarak önümüzdeki beş yılda ne kadar başarılı veya başarısız olacağımız bu oyuncuların kaçının türkiye'ye geleceği ve gelenler arasından kaçının galatasaray forması giyeceği ile yakından alakalı olacaktır, aklınızda olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın