resim
Albert Riera Ortega
Görev:Teknik Direktör
Takım:G. Bordeaux
Yaş:42
Uyruk:İspanya
  • 1710
    defansif yönü güçlü sol açık değil de, hücum gücü yüksek bir sol bektir kendisi.

    insanın içinde aldığı parayı haketmek varsa, çalışıyor çabalıyor hakediyor işte. insan düşünmeden edemiyor; adam galatasaraydan önce belki türkiyeye bir kere bile gelmedi. geldiği sezonun başında sıkıntı yaşadı, uymadı, uyduramadı ve bekleneni de veremedi haliyle. kazandığı para oldukça fazla. belki yedek oturmayı yediremedi kendine, belki de aldığı para onu rahatsız etti.

    bu adama, bu sene bir daha şans verildi. oynadığı mevkide değil hemde, sen artık açık değil beksin dendi kendisine. başlarda hataları oldu ufak tefek, hala daha bazı hataları oluyor maç içinde. olucak tabii, daha önce alışık olmadığı bir görev veriliyor. çalışıp çabalıyor elinden geleni yapmaya çalışıyor.

    şimdi asıl söylemek istediğime geliyorum. riera kardeşimiz çalışarak kendine ilk 11 de yer buldu. uğraştı ve kendisinden bir sol bek çıkardı. peki emre çolak kardeşimiz ? insan her idmandan sonra 10 tane top alıp sağ ayağıyla şut çekse, geliştirirdi kendisini. bu adam hala pas atamıyor sağ ayağıyla. sonra topu bir sağa çek, bir sola çek. sol taraf kapalı bi daha sağa çek, sağ ayakla pas atamıyorum. o zaman bir daha sola çek. (bkz: mevlana mübarek) dön babam dön.
App Store'dan indirin Google Play'den alın