resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 2082
    kendisinden çok şey beklenildiği için beklenilenin altında kalmış futbolcu. biraz açalım bunu; kendisinden her maçta ceza sahası dışından gol bekleniliyor, orta alanda topu kapıp birkaç adam geçip orta yapması bekleniyor. her maçta en az bir asist bekleniyor.

    aslına bakılacak olursa her maç olmasa da hamit'in bunların hepsini yapacak yeteneği var. bir maç da ceza sahası dışından gol atar, diğer maç da üst üste çalımlarla çizgiye inip orta açar. nihayetinde hamit bunları hep deniyor. çizgiye inmede gayet başarılı. ayrıca uzaktan çektiği şutlar talihsizliktir ki bir şekilde kaleye girmiyor.

    sen eğer ki maçı sadece topun olduğu alanda izlersen, hamit'i eleştirirsin tabi. hiç düşünmüyor musun, eboue her maç bu kadar çok ileri çıkıyor da biz sağ kanattan nasıl oluyor da pozisyon vermiyoruz ? bazı maçlarda hamit mi yoksa eboue mi açık oynuyor anlayamıyorum bile. bulunduğu kanadı rahatlatmaktan başka orta alandaki arkadaşlarının da yükünü azaltıyor. selçuk sıkıştığı zamanlarda ondan top alıyor, top dağıtıyor.

    topu ayağının altından kaçırınca yuhluyosun bu adamı ama bütün maç boyunca sarfettiği eforu göremiyosun.

    hamitin galatasaraya faydası çok. daha da arttıracaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın