• 126
    bu hareketle ilgili yanlis algilamalar mevcut.

    bu yanlis anlasilmanin musebbibi burasi bok gibiydi biz gelip temizleyecegiz anlayisi ne yazik ki. bu yaklasim, burasi icin yillardir emek veren ya da yeni gelmesine ragmen caba gosteren yazarlari irite ediyor. yani eskiden superdi siz geldiniz bombok oldu biz simdi yeniden duzeltecegiz seklinde genellemeler olursa bu iyi niyetle baslayan hareket ters tepki yaratip bolunmeye yol acar. tamam, biz de sozlukte ortam mukemmel otesi, her sey galatasaray`a yakisir durumda demiyoruz. evet yeni gelenler icerisinde troller de var ki temizlenmeye calisiliyor. fakat bu durum asla haksiz genellemeleri beraberinde getirmemeli.

    eski yazar diyoruz misal ama imparator asdshfdhfds yazan adam 1. nesildi ve ucuruldu. ya da bu baslik altinda erken bosaldi diye trolleme yapan da sozde bu devrimle geri donen yazarlardan biri? nasil olacak bu is?

    yanlis anlasilma olmasin, bu hareketle geri donen yazarlarin hepsi benim gozumde ideal galatasaraylilardir. kendileri sozlukten uzak diye onlarla iletisimde kalmak, haberdar olmak adina ben twitter hesabi actim. o kadar seviyorum yani. burada kendilerini yargiladigim anlasilmasin ama neden boyle onyargi ile yaklasildigi sorusuna bir cevap olabilir anlaminda yaziyorum bunlari. cunku yapmak istedikleri seyler burada eski-yeni butun herkesin istedikleri hareketler ama haksiz genellemeler yaparak incitici olmamak gerekir. o zaman insanlar savunma psikolojisi icine girebiliyorlar cunku.
App Store'dan indirin Google Play'den alın