• 121
    bir sözlük ortamında, yani yazılı bir ortamda mevzular nasıl bu kadar yanlış anlaşılabilir, anlatılabilir gerçekten hayretler içinde seyrediyorum..

    olay, eski/yeni kavgası değildir. bu kadar net. örneğin 16 aralık 2012 galatasaray fenerbahce macı'ndan önce aslanım'daki ortamda 4. nesilden de yazarlar vardı, hiç sözlükle ilgisi olmayanlar da, adminler de. ortak amaç belli olduğu için herkes güzel güzel goygoyunu yaptı, bağırdı çağırdı, meşalesini yaktı, hoşbeş etti. hiç kimse kimseye 'sen 3. nesilsin, sktr git burdan' demedi tabi ki.

    olay, galatasaray değerlerine hakaret adamları bu çatı altında barındırmamaktır. bu yıl benim en çok zorlandığım anlar, arka sıramda 'hamit altıntop'a her topta söven adamı dikkate almamaya çalıştığım anlardı. cluj maçında dayanamayıp tepki gösterdiğimde de 'ben para veriyorum istediğime söverim' diyen bir adamdan bahsediyoruz.. bırakalım bu adam o tribünde azınlık olsun, ama bu sözlükte yeri olmasın. sen eğer fatih terim başlığı altına random gülücükler saçarsan, kimse 'ama fikir özgürlüğüeeee' falan sallamaz, çökerler tepene. sen '442 yerine 4231 oynasak daha iyi' dediğinde kimse sana burdan tepki gösterir mi ? tabi ki hayır. ama tekrarlıyorum, sen galatasaray değerlerine hakaret edersen, bu sözlükte yerin yok demektir.

    ayrıca bu tepkiyi gösteren adamlar keyiflerinden bunu yapmıyorlar, aynı mücadeleyi mekanlarda da, ttarena'da da gösteriyorlar. sen kaptanına, hocana saygısızlık yaparsan, bu renklerin aşıkları bir şekilde sana gerekli tepkiyi gösterir.

    uzun lafın kısası olayı devreciliğe falan baglamayın. ben ne 1. nesiller gördüm bu platformda, armstrong'dan önce fezaya ucan..
App Store'dan indirin Google Play'den alın