• 148
    küfürlerin yetmediği sports interactive'in gittikçe batırdığı serinin son oyunu. sadece 2d iken oldukça iyi bir maç motoru vardı. ilk oyunları fm 2005 en iyi oyunlarıydı bana kalırsa. vakit geçtikçe bok ettiler oyunu. mesela fm 2008 o kadar boktandı ki, daha ilk sezonda transfer yapmadan kadıköy'de fener'i 7-1 yendim. volkan yaman falan 2 gol atmıştı. 2008'den sonra bir toparlanma sürecine girdiler, 2011 çok güzel bir oyun oldu. sonra yetmedi, yine bok ettiler. 2012'de podolski hariç tüm forvetler 20 pozisyonda 3 gol falan atabiliyorlardı.

    gelelim 2013'e, boktanlığın resmiyet kazandığı oyuna. arkadaş motora gelmeden o kadar delirtiyor ki. orjinal oyunla bile tonla hata alıyorsun*. online sistemi bok gibi. transfer paraları uçuk. türk oyuncu almanın imkanı yok. sağ beklerin açtığı ortalar, frikikten açılan ortalar direk gol oluyor. adamların tek yaptığı top çevirmek. maç top çevire çevire bitiyor. kaleciler salak, defanslar mal.

    ne istiyorsunuz lan bizden? hani derler ya, aynı oyunu her sene tüketiciye sokuyorlar diye. keşke öyle olsa da adam gibi fm 2011 oynasak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın