• 1129
    antrenörlüğünü yaptığı takımlara bir sistem yerleştrimesiyle ve savunma yaptırmasıyla ünlü bir hoca iken, şu anda çalıştırdığı efes pilsen nasıl bu kadar düzensiz ve başına buyruk basketbol oynanıyor anlamıyorum. bir maçta 100 sayı yerken başka bir maçta ikinci yarı sadece 16 sayı yiyecek bir savunma yapıyorlar. hücum bölgesinde bir maç 110 sayı civarına çıkarken savunma görünce 55 sayıda kalıyorlar. bunlar normal ama, normal olmayan bunun tüm sezon boyunca devam etmesi. takım kimyası neredeyse sıfır, sene başında farmar'ın çok üst düzey formuyla işler iyi gidiyor sanılıyordu fakat onun da formu düşünce iyice saçmalamaya başladı takımı.
    barac, batista, semih erden, kerem gönlüm gibi pota altı rotasyonundan verim alamıyor, bir maç vujacic'in eline bakıyor, başka bir maçta farmar'ın.

    bu takım yanlış kuruldu ve o yüzden bir düzen oluşturulamıyor fikrine katılıyorum ama, esas soru şu ki bu takımı kim kurdu? bana göre bu sorunun net cevabı oktay mahmuti değil ama, oktay hocanın işine karışıldığı yerde çalışmayı pek sevmemesi bu durumu daha krmaşık hale getiriyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın