resim
Johan Erik Calvin Elmander
Takım:Holmalunds IF
Mevki:Santrfor
Yaş:43
Boy:1.88
Uyruk:İsveç
  • 1989
    26 şubat 2012 galatasaray beşiktaş maçı kendisi için kırılma maçı olmuştur. o efsane golü attıktan sonra resmen yüzü gülmedi adamın. kesinlikle o maçla başlayarak formu gittikçe düştü sezon sonuna kadar ve malum sakatlık gerçekleşti kadıköy'de. tekrarlayan sakatlıklarıyla da bir türlü form tutamadı.

    üstünü cart diye çizmek gerçekten ayıptır. johan elmander'in yeteneklerini tartışabiliriz ki benim en sevmediğim nokta havadan gelen toplarda tam bir facia olması ve havadan gelen topları o boyuna rağmen sağlıklı biçimde indirip oyuna sokamaması. ayrıca çok üst düzey olmayan bitiriciliği. ama bunların dışında mücadelesi, pas trafiğinde etkin rol oynaması, sürpriz şut çıkarabilme özelliği, rakibin pas trafiğini bozacak biçimde alan tutması ise çok önemli özellikleri.

    bunları konuşmadan balici, derbici, tinerci dersek, zaten her akşam meyhaneye gidelim içelim be abi. senden olumsuzu yok ki bu hayatta. tak müslüm'ü, aç bir büyüğü, efkarın dibine vur. başka türlü yaşayamazsın ki sen, elmander'in serseri balici olduğu hayatta.
App Store'dan indirin Google Play'den alın