• 437
    öncelikli mutluyum. zira bu pis $ikeciler asy den puan veya puanlar koparsaydi üzülecektim.

    maçi izlemedim. hatta ne yalan diyeyim, saat 22.30 a kadar skor a bile bakmadim. daha önce de söyledim. bu $ikeciler hak ettikleri cezayi alana kadar protestoya devam ediyorum.

    gerçi adalete olan inancim gün geçtikçe daha da azaliyor. fakat $imdilik protestoya devam..

    nerde kalmi$tim..

    heh, yarin sabah bakarim skora diyordum ama içim içime sigmiyordu yine de. aldim elime telefonu, girdim sözlüge, içimde hala fener balı yüzünden bir tedirginlik vardi. maç ba$ligina girmeden önce sol frame de ki ba$liklari bir gözden geçireyim dedim.

    maç ba$liginda 226 entry oldugunu görünce hayra alamettir dedim, a$agilara dogru inince bir yerde fener e koymak bamba$ka (tam hatirlayamayacagim ama onun gibi bir $ey di) gibi bir entry görünce tamam dedim, fener bali bu sefer devreye girmeden, vurduk $amari.

    ardindan hemen trt 1 i açip maçin geni$ özetini izledim ve akabinde rahaaaat bir uyku çektim.

    önemli olan 3 puandi, aldik, yolumuza devam ediyoruz.

    haftaya* trabzon maçi var. trabzon da gidi$hat kötü. dün * deplasmanda ibb ye 2-1 ile boyun egdiler. kesinlikle yilin son maçinda oyuna asilacaklardir diye tahmin ediyorum. gerçi muhtemelen yabancilari noel dolayisi ile ülkelerine giderler ve yerli kalitesi çok iyi olmadigindan maç bizim adimiza daha rahat geçer diye tahmin etsemde, rakip trabzon ve yer avni akerdir.

    son olarak xelçuk un frikigi mükemmeldi. kaptan magara adami volkan yerinden bile kimildayamadi.

    tesekkürler galatasaray!
App Store'dan indirin Google Play'den alın