• 3
    buraya tekrar birşeyler yazmamızın amaçlarından biride böyle durumları gündeme getirmek aslında. saçma sapan konularla furbolcularla uğraşacağımıza bu konuların üzerine gidelim. başlık ağustos 2012 de açılmış, şu ana kadar 3 entry girilmiş. hiç biriniz mi arenaya gelip giderken eziyet çekmediniz arkadaşım.

    burada ciddi bir sosyal medya gücü var bunu kullanmak bunun üzerine gidip gücümüzü mualif yanımızı kendi takımız üzerinde değil, takımımız üzerinde kurulan baskalara göstermeliyiz. koltuklarında oturup istedikleri hakkı verip istedikleri hakkı almalarına birilerinin dur demesi gerekmez mi. aşağıdaki kampanya güncel kalsın. destekleyin..

    --- alıntı ---

    konu:maç günleri türk telekom arena stadına otobüs tahsisi hk .da

    iett genel müdürlüğü’ne

    daha önce iett genel müdürlüğüne ve yetkililere gönderdiğmiz maillerle 2 haftada bir seyrantepede galatasarayı desteklemeye giden taraftarlar olduğuımuzu,türk telekom arena stadyumuna özel araçları ile giden yaklaşık 2500-3000 kişinin dışında yaklaşık 40.000 kişinin metroyu ve iett otobüslerini kullandığını,geçen sene iett otobüslerinin maç öncesi ve sonrası stada ulaşım konusunda taraftarlara bir nebze olsun nefes aldırdığını,ancak bu sene iett otobüslerinden zerre kadar eser kalmadığını,bunun nedenini anlayamadığımızı,40 bin kişiyi metroya mecbur etmenin belediyecilik anlayışı ile bağdaşmadığını,bu sorunu her hafta dile getirmekten bıktığımız,bir sorun varsa halledilmesi ve bir daha dile getirilmemesi gerektiğini,ancak geçen sene o kadar talep ve şikayet sonucu bir düzene konmuşken bu sene tekrar aynı sorunla 40 bin kişiyi baş başa bırakmanın yerel yöneticilik anlayışı ile bağdaşmadığını, yetkililere son kez seslendiğimizi,40.000 taraftarın kendine yapılan bu muameleyi asla unutmayacağını,çağdaş diye bahsettiğimiz istanbul metropolünde insan yerine konulmak istendiğimizi,maç bittiğinde koyun sürüsü gibi sadece metroya ,taksiye muhtaç bırakılmak istenmediğimizi,iett yi ve bu kurumun amirlerini son kez göreve davet ettiğimizi belirtmiştik.

    aldığımız aşağıdaki cevap bizlerin ne kadar ciddiye alındığını ve yetkililerin görevlerini nasıl layıkıyla !!! yerine getirdiğini açıkça ortaya koyuyor.

    cevap aynen şu şekilde;”kurumumuz toplu taşıma hizmeti sunmakta olup, özel tahsislerde şahsi ve tüzel kişilere tahsis talep edildiğinde araç durumuna göre araç tahsis edilmektedir. bahse konu olan kulüp veya taraftar dernekleri araç tahsis taleplerini yerine getirmesi halinde talebiniz karşılanacaktır. geniş bilgi için 3722222 dahili 3074 ulaşabilirsiniz.”

    bu ne demek allah aşkına.tt arenadaki maçlar özel bir organizasyona mı giriyor.bu mantığa göre statta güvenlik önlemini alan polislerin maaşını da galatasaray kulübü vermeli.kaldırın o zaman metroyu da, kaldırın üst geçidi de.aynı iett ve belediye ; saraçoğlu ve inönü stadının kapısına kadar otobüs tahsis ederken, olay seyrantepeye gelince birden bire her şey değişiveriyor.

    unutulmasın ki , 32 milyon galatasaray taraftarının verdiği vergiler ile o otobüsler alınıyor.

    bir iett otobüsünü dahi çok görenlerin seçimlere 1 yıl kala bizlerden nasıl oy isteyeceğini merak etmemek elde değil.

    --- alıntı ---

    iett@iett.gov.tr , baskan@ibb.gov.tr , kadir.topbas@ibb.gov.tr , genelsekreterlik@ibb.gov.tr

    http://www.iett.gov.tr/beyazmasa_form.php?type=bb

    http://application2.ibb.gov.tr/...nme/KisiselForm.aspx
App Store'dan indirin Google Play'den alın