resim
Miroslav Stoch
Takım:Motorlet Prag
Mevki:Sol Kanat
Yaş:34
Boy:1.67
Uyruk:Slovakya
  • 614
    kanaltürk'te yayınlanan top bizde programına açıklamalarda bulunan stoch, "şu anda pek fazla oynamıyorum ve normal olarak da sinirliyim. diğer insanlar da benim iyi oynadığımı düşünüyor. her şeyi deniyoruz ancak sonra yine beni çıkarıyor. bu durumu gerçekten anlamıyorum. şu anda herkes benim mutsuz olduğumu biliyor. devre arasında takımdan ayrılma konusunda ise bir şey söyleyemem ancak ben oynamak istiyorum.

    dirk kuyt ile konuştum ve kendisinden defalarca özür diledim. onunla herhangi bir sorunum yok. o, çok iyi bir insan ve benim arkadaşım. kuyt'a büyük bir saygım var.

    mönchengladbach maçının devre arasında hocam yanıma geldi ve bana, "seni 10 dakika sonra çıkartacağım" dedi. ben de kendisine problem olmadığını söyledim. daha sonra bana, “istanbul bb maçında kadroda olacaksın” dedi ama ben şu anda kadro dışında kaldım. mönchengladbach maçında iyi oynadığımı düşünüyorum ancak buradaki sorun iletişim."

    “fenerbahçe'den ayrılıp ayrılmayacağımı şu anda bilmiyorum. fenerbahçe'yi seviyorum ve hem kulüp hem de taraftarlar mükemmel. hocanın benimle ilgili problemi olabilir bilmiyorum."
App Store'dan indirin Google Play'den alın