• 97
    a grubu ücüncü macimda son sampiyona konuk oldum. normal herzamanki gibi basladim. son turnuvada oldugu gibi erken gol yoldan cikardi beni. nalet olsun o erken gole. erken geldi diye degeri bilinmiyor.
    baros düsürüldü ceza sahasi icinde ve ben o penaltiyi altintoplarin büyük oglaniyla attim. attim o golü, atmaz olaydim kendime gelemedim. ohohh golü de bulduk dedik, 1-2 dakika sonra sapittik. rakibin icine speedy gonzales kacmis gibi adamlar deli pres yapti. kaleye kac sutum var bütün macta bilmiyorum bile. 3ü gectiyse iyi. gecmedi galiba. sonra sampiyon korner kazandi. korner büyüsü yapti, hani bazilari yapiyor ya ondan sonra ceza sahasi icinde tuhaf tuhaf koreografiler dönüyor, hah bununkinde de bütün oyuncular kale cizgisine mi dikeldi noldu. adam acti ne halt yiyecegimi bilemeden melo gecirdi kafayi. oynadik ikinci korner, yine büyü. bu sefer karambolden melo yine salladi sonra secdeye vardi. büyü onu da etkilemis galiba pitbulla yatayim derken allllaahu...diye yativerdi. ondan sonra macin geri kalani sampiyonun 4 atagina benim bir atakla karsilik vermemle gecti. gerci ben bi kac kez güzel pozisyon yakalamaya dogru gidiyordum, normal online olsa gözümü karartir orda biseyler yapardim emmee...son sampiyon oldugu icin psikolojikman garanti is yapmak istedim. o da elime ayagima dolasti.
    dag basini neyleyimi tebrik ediyorum, galiba o da benim gibi oynuyor. skill hareketler kullaniyor begendim oyun stilini (uzun toplar haric). bi de bu adamin takiminda sari sacli bir eleman var böyle ceza sahasinin önünde bekleyio duruyo...her topu kapiyo oyun hilesi midir nedir.

    manzak kardes benim de bir senle macim kaldi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın