resim
Ricardo Izecson dos Santos Leite
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:42
Boy:1.86
Uyruk:Brezilya
  • 745
    ya şimdi bir örnek vereceğim belki çoğunuz gülecek. fm ile gerçek hayatı karıştıran adam muamelesi görmek istemiyorum. ama anlayacağınızdan eminim.

    efendim fm 2013 galatasaray karıyerime başladım. elmander burak ikilisi gol yükünü çekiyor. fatih hoca 4-4-2'si ile oynuyorum. işler iyi gidiyor. şampiyonlar ligi'nde gruptan çıktım. yönetim transfer bütçesine 10 milyon sterlin aktardı durup duruken.

    aklıma karpuz kabuğu düştü. lan dedim listeye bir bakayım. açtım transfer listesini. fiyata göre sıraladım. en üst sırada chicharito (javier hernández balcázar) var. sir ile kavga neyim etmiş. mutsuzmuş. dedim şans; deneyelim.

    9 milyon salladım kabul ettiler. (yıllardır fm oynarım ilk yarım sezonda galatasaray ile böyle bir transfer mümkün değil) yahu dedim heyecan yapma dümtektek, nasıl olsa gelmez. sözleşme önerme safhası geldi; bir baktım arkadaşın istediklerini de verebiliyorum. verdim. transferi onaylama safhasına geldi sıra.

    düşündüm; bütçem bitecek. şampiyonlar ligi'ne takviye yapamamış olacağım. (arkadaş manu ile oynadığı için, bende oynayamıyor çünkü) ama sonra düşündüm. oyunda bile çok güzel. bir daha chicharito'yu transfer etme fırsatını nereden bulacağım. onayladım.

    şampiyonlar ligi'nde ikinci turda udinese engelini geçip, çeyrekte sir'in takımına elendim. chicharito ise yarım sezonda 23 gol attı. 11 puan farkla şampiyon oldum.

    velhasıl kelam; gelsin. seneye de şampiyonlar ligi var.

    özet olarak arkadaşlar: bunların hepsi seks.
App Store'dan indirin Google Play'den alın