resim
Umut Bulut
Takım:Sarıyer
Mevki:Santrfor
Yaş:41
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 801
    8 aralık 2012 sivasspor galatasaray maçı öncesi lig tv'de yayınlanan maç önü programında, yorumculardan uğur meleke'nin hakkında güzel bir yorum yaptığı oyuncumuz.

    uğur meleke; johan elmander'in sezon sonu yaşadığı ve uzun sürecek sakatlığının sonucu olarak kendisini amorti edebilecek tek oyuncu olan umut bulut'a yönelen fatih terim'i övdü.
    ancak umut bulut beklenen umut bulut değil ve bu galatasaray'ın oyun sıkıntısının sebebi diye devam etti ki esas ilgi çekici nokta burası. umut, 15-20 gol atsın diye alınmadı galatasaray'a, geçen sezon johan elmander'in sağladığı takımı "4-5-2" oynatma özelliğini yansıtsın mücadelesi, kondisyonu ve orta sahaya yardımlarıyla diye alındı, ancak umut bulut bu kimliğiyle değil de golcülüğünü ön plana çıkaran bir form sergileyince işler karıştı dedi.

    düşününce adam haklı beyler demekten kendimi alamıyorum. fatih terim bir maç sonu toplantısında "forvetlerimiz orta sahaya yardım etmeyince sıkıntı yaşıyoruz" demişti. umut bulut'un elmander tarzı oyun oynamak yerine gol atıyor olması gerçekten taktik tahtasında sıkıntı yaratıyor olmalı. beklediğin faydayı sağlamıyor ama gol atıyor adam, elini kolunu bağlıyor yani, kıyamıyorsun takımdan kesmeye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın