• 81
    a grubu ikinci macimda fadeaway'le güzel bir maca basladik. baglanti cok güzeldi. nadiren saniyelik takilmalar oluyordu. perdeyi barosla actim, dany kendi kalesi atti sonra (bu adamda bi bokluk var emmeee...du bakalim), ücüncü golümü amrabatla ukala bir sekilde attim ve ukala sevincimden dolayi özür diliyorum fadeawayden ama o gol güme gidemezdi. ikinci yari baglanti sanki sapitmaya basladi, tam 70inci dakikada uctuk.
    tekrar baslattik maci. bu sefer baglanti sonuna kadar cok güzeldi. perdeyi yine barosla actim. ardindan amrabatla cevap verdi fadeaway kardes. ben durur muyum yapistirdim cevabi ama unuttum gollerimi. 4-1 aldim maci. fadeawaye tesekkürler eglenceli mac oynattigi icin. bi o saldirdi bi ben, iki ben saldirdim bi o, üc o saldirdi iki ben derken bi orda bi burda güzel ve seri macti.
    usta tamam sabriyi oynatiyoruz ama önünde de hamit var bende, yani sabrinin hiz bakimindan verdigi katkiyi alip götürüyo zaten. (tamam itiraf ediyorum sercani ikinci yarida sadece sömürge anlayisiyla oynatiyorum, adam hizli, saldiran rakibe karsi etkili oluyor ama teknik meknik hak getire). dedigim gibi benimsedigim sevdigim oyuncular oynayanlarin hepsi. baros maros zaten eskide kalmis garibimi 75e düsürmüsler yav:(

    size nasil geliyor bilmiyorum ama, ''ayni takimlar birbirlerine karsi oynayinca hic zevkli olmuyo''cular yaniliyorlar galiba. oyuncu icin mükemmel bir duygu. iki esit gücte takim. iyi konsantre olan kazaniyor iste. fistik gibi. skora bakmayin fadeawayle cok eglenceli bir mac oynadik. rakibe tüm saygimla söylüyorum, bence ben biraz daha iyi oynadim ama cok eglendim . kalemde tehlikeler filan bayagi yasandi.

    edit: daha dogrusu herkes istedigi takimla oynayinca fistik gibi oluyo. tamam belki bikacimiz ille de galatasarayla oynamak istemedi ama hepimiz kesin bu takimla düzenli sekilde oynuyoruzdur. tanidigin takimla oynayinca daha iyi oynuyosun dogal olarak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın