• 192
    bir takımın eşek yüküyle bütçesi olur, büyük oyuncuları alır ve nasıl takım kuramaz sorusunun avrupa basketbolundaki en büyük örneğidir. bireysel olarak müthiş oyuncular, bir araya gelince hiçbir şey yapamıyor. bo mccalebb, sato, batiste, bogdanovic, kaya peker, david andersen vs. hepsi birer yıldız.
    takımda belki de ikili oyunu avrupada en iyi oynayan iki uzun var.* takım ikili oyun denemiyor bile. hadi denedi diyelim, kim o uzun oyunculara top indirecek? madem ikili oyun oynatacak oyun kurucun yok, neden aldın bu adamları?
    bo mccalebb varken oyunu onun üzerine yıkıyorsun, bo yokken ne olacak?* takımda çizili set oyunu olduğunu hiç sanmıyorum.
    bo mccalebbb yaşlandı, batiste basketbola doydu ve takım onun umrunda değil, bogdanovici mecburiyetten takımda tutmak zorunda kaldığını oyuncuda biliyor, kaya peker basketbola küstü, neredeyse süre almayacak. takım maça kendini hiç vermiyor, son iki euroleague maçının son çeyreklerinde 5 sayı geriye düşüp maçı bırakıyorlar.*
    yıllardır anlatılan ve türkiye'de çok az umursanan takım mühendisliğinin önemi ortaya çıkıyor. neyse ki bunu avrupa'da başarıyla yapabilen iki koç var. birisi bizde.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın