resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 1941
    hamit kaliteli futbolcudur, deneyimlidir, hem de yerlidir. adam nescafe 3'u 1 arada gibi.

    adaptasyon surecini*asmis bir hamit'in degeri gelecek sezon yabanci sayisinin dusmesiyle birlikte daha iyi anlasilacaktir.

    bastan beklentileri cok farkli tutup hamit'in sagdan sagdan yardiracagini sananlar vardi. daha once de soylenildigi gibi hamit hic bir zaman keita gibi bir futbolcu degildi halbuki. sen bir urun aliyorsun ama aldigin urunun ozelliklerini bilmiyorsun. bilincsiz musteri kategorisine girersin.

    hamit temposuz oldugu zaman hic cekilmiyor. hele hucumda kaptirdigimiz toplarda bir-iki mac oyle bir haldeydi ki, geriye kosarken bir an icin mustafa sarp yine golge markaj yapiyor sandim.

    biraz viters arttirdiginda ise macin yildizi olabiliyor. sahsen hamit'ten beklentim takim savunmasina yardimci olsun, uyumlu presle ileride ve orta sahada top kapsin. hizli pasla direk oynasin, kanattan etkili ortalar acsin, ceza sahasi disindan kaleyi bombalasin.

    karakterli bir futbolcu hamit ve performans kapasitesini uste cekmek icin belki de artik evlenip coluk cocuga karismasi gerekiyor. cunku ne kadar profesyonel olursa olsun bu tip futbolcular aile kurup, duzenli yasamaya basladiklarinda islerine daha iyi konsantre olurlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın