• 52
    arkadaslar kusura bakmayin ama formatta ufacik bir degisiklige gitmek zorunda kaldik.
    pilgrim arkadas kayit olan ilk yazarlardan oldugu icin organizasyon noksanligindan arada kaynamis. arsivlenen mesajlardan bulunmustur. kendisini d grubuna düstü.
    formattaki degisiklik ilk entryde de yaziyor:

    5 takimli 3 grup ve 6 takimli 2 grubumuz olacak. herkes rakipleriyle 1er mac yapacak. gruplarinda son iki sirayi paylasan takimlar kesin elenecek. a, b ve c gruplarinin ücüncüleri, d ve e gruplarinin dördüncülerinin mac basi puan ortalamalari belirlenecek. en düsük ortalamali oyuncu da elenen 10 takima ek olarak elenecek. (esit ortalamada genel averaja bakilacak. esitlik yine bozulmazsa önce atilan gollere, sonra yenilen gollere bakilacak.)
    gruplarda puan esitliginde önce iki takimin birbirleriyle oynadigi maclara, esitlik bozulmazsa genel averaja bakilacak.
    tur atlayan son 16 takim buradan sonra sampiyonlar ligindeki gibi ilerleyecek. fatal'in kurayla belirleyecegi bu tur, cift macli eleminasyon sistemiyle gecilecek(bu tura gelene kadar deplasman golleri kuralini nasil halledecegimizi cözeriz). ve finalde sampiyonlar ligi sampiyonumuz belirlenecek.

    gruplardan cikamayanlar müjde: bilsantu'nun katkilariyla sizin hikayeniz de daha bitmedi. gruplardan elenen 11 oyuncunun 10 tanesi avrupa ligi misali bir turnuva daha oynayacak. gruplarda en düsük puan ortalamasina imza atan oyuncu maalesef tümden elenecek(esit ortalamada genel averaja bakilacak. esitlik yine bozulmazsa önce atilan gollere, sonra yenilen gollere bakilacak). buranin organizasyonu bilsantuya ait. bu turnuvanin galibi, sampiyonlar ligi sampiyonuyla bir süper kupa macina cikacak, ve sözlügün en büyügü belli olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın