• 36
    27 kisiyle baslayacagimiz turnuva.
    saatler süren fikir alisverislerinden sonra belirledigimiz formatimiz su sayin oyuncular:

    5 takimli 3 grup ve 6 takimli 2 grubumuz olacak. herkes rakipleriyle 1er mac yapacak. gruplarinda son iki sirayi paylasan takimlar kesin elenecek. a, b ve c gruplarinin ücüncüleri, d ve e gruplarinin dördüncülerinin mac basi puan ortalamalari belirlenecek. en düsük ortalamali oyuncu da elenen 10 takima ek olarak elenecek. (esit ortalamada genel averaja bakilacak. esitlik yine bozulmazsa önce atilan gollere, sonra yenilen gollere bakilacak.)
    gruplarda puan esitliginde önce iki takimin birbirleriyle oynadigi maclara, esitlik bozulmazsa genel averaja bakilacak.
    tur atlayan son 16 takim buradan sonra sampiyonlar ligindeki gibi ilerleyecek. fatal'in kurayla belirleyecegi bu tur, cift macli eleminasyon sistemiyle gecilecek(bu tura gelene kadar deplasman golleri kuralini nasil halledecegimizi cözeriz). ve finalde sampiyonlar ligi sampiyonumuz belirlenecek.

    gruplardan cikamayanlar müjde: bilsantu'nun katkilariyla sizin hikayeniz de daha bitmedi. gruplardan elenen 11 oyuncunun 10 tanesi avrupa ligi misali bir turnuva daha oynayacak. gruplarda en düsük puan ortalamasina imza atan oyuncu maalesef tümden elenecek(esit ortalamada genel averaja bakilacak. esitlik yine bozulmazsa önce atilan gollere, sonra yenilen gollere bakilacak). buranin organizasyonu bilsantuya ait. bu turnuvanin galibi, sampiyonlar ligi sampiyonuyla bir süper kupa macina cikacak, ve sözlügün en büyügü belli olacak.

    oyun kurallari:
    -takimimiz galatasaray *
    -kadrolar orjinal kadro olma suretiyle size kalmis. istediginiz adami istediginiz mevkiide oynatabilirsiniz. istediginiz formasyon istediginiz oyuncu degisiklikleri vs.. baska bir takimdan bir oyuncunun veya virtual pro'nuzun takima monte edildiginin anlasildigi anda o oyuncu turnuvadan ihrac edilecektir. (yanlislika pro'nuz la filan baslayip oyunu kesip bastan oynarsaniz sayilmaz tabi).
    -oyun basladiktan sonra cok asiri lag olmadikca oyundan cikan 3-0 hükmen maglup sayilacaktir. skor 3 farki gecmisse, o anki skor esas alinacaktir.
    -ev sahibi deplasman kavramlari yok
    -(mümkünse siyah top kullanmayalim)
    -oyun ayarlari standard olacak. yani oyun hizi normal, ofsayt sakatlik vs, 3 degisiklik hakki, 2x6 dakika oyun süresi. (hala var mi bilmiyorum ama varsa elle oynama kapali olacak)
    -abartilmis zamana oynama yok. tabi ki top cevirebilirsiniz kendi sahanizda, ama suyunu cikarmamak kaydiyla. (herkes anlamistir ne demek istedigimi, en cok sinir oldugumuz sey sayin oyuncular)
    -üstteki madde haric oyun ici hersey serbest. yani gole giden adami kirmizi kart pahasina bicebilirsiniz. asirtma paslari istediginiz kadar atabilirsiniz. yani ''bu nasi oyuncu beaa, hic oynayamiyo, sisiriyo forvet salliyo yeaa''* gibi cümleler sonucu etkilemeyecektir. yazildigi gibi asiri zamana oynamamaya dikkat edelim sayin oyuncular.
    -belirli bir süre sonra hala mac yapmamis olan oyuncular hükmen maglup sayilacaklar. bu is nasil olacak: siz rakibinizle uyusacaksiniz ve mac icin randevu aldiktan sonra o adam gelmezse bunu unutmayacaksiniz. son tarihe kadar süreniz var. eger o güne kadar mac yapamamissaniz, ikinizin de yorumlari dikkate alinacak. macin oynanmamasinda kimin daha cok etkisi varsa, o maglup digeri galip sayilacak. bu konuda galatasaray sözlükcülerine güveniyoruz. dogrusu neyse onu söyleyecegimizden süphemiz yok.
    -küfürsüz, kavgasiz, sorunlarin güzelce halledildigi maclar diliyorum hepinize.

    ve iste gruplar:
    bilsantu'nun hazirladigi liste zaten tesadüfi bir sekilde olustugu icin, o siralamayla gruplari olusturduk. yani bizimle hic alakasi yok. beni neden bu adamla ayni gruba soktun, bunun baglantisi kötü, bu maclara gelmiyor filan olaylari insallah olmaz.

    a grubu:

    cassio10lincoln
    manzak
    dag basini neyleyim
    fadeaway
    lakovic

    b grubu:

    fatal
    goldenshoot
    10 numara yazar
    awern
    diroix

    c grubu:

    sgt pepper
    bilsantu
    mlaudrup
    leoni
    toro

    d grubu:

    lordafo
    jadoregalatasaray
    poster boy
    hakandilek
    hayyam
    pilgrim

    e grubu:

    professor
    metemetemetemete
    mikrop
    tandemibozmak
    kalifiye jurnal
    jalanhet

    a ve c gruplarinin sonuclarini bana, yani cassio10lincoln'e özel mesaj olarak atiyoruz.
    b grubunun sonuclarini fatal'a özel mesaj olarak atiyoruz.
    d ve e gruplarinin sonuclarini hayyam'a özel mesaj olarak atiyoruz.

    bu arkadaslar sonuclari bana aktardiktan sonra ben onlari birinci entrye ekleyecegim zamanla. ama lütfen özel mesaji unutmayalim. her macin iki takimi da atarsa iyi olur. baslik altinda kacirabiliriz.
    baslik alti tabi ki serbest istediginiz yorumu, mac analizini, sevinc ve hüzünlerinizi paylasabilirsiniz.

    grup maclarini en gec 11 aralik sali günü bitiriyoruz. 12 aralik carsamba günü aksam son 16 baslayabilecek sekilde saliyi carsambaya baglayan gece, veya carsamba sabah da bitirebilirsiniz. ayni zamanda tabi elenenler kupasi da cekilecek. koskoca haftasonu bitebilir bile. bütün maclar o tarihden önce biterse, daha önce de cekebiliriz kuralari(bu demek degildir ki ikinci tur o carsamba kesin baslayacak. insaniz sonucta hepimiz). su andan itibaren psn adreslerinizi daha almadiysaniz alabilir ve vurusmaya baslayabilirsiniz. hepinize bol sans ve eglenceler. isteyen hazirlik maci da yapabilir tabiki. aman mactan önce iyi anlasin sonra sakata gelmeyin. let di geyms bigin lan. hadi bakalim kardes kardes oynayin simdi.
    hatta moraliniz de yerine gelsin diye http://youtu.be/S4Jjc_uHMUg?t=5s

    kurallarda, entryde formatda bir hata bulan olursa, bir mesaji cok tesekkür alir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın