• 95
    2011 - 2012 sezonu;
    1. hemen ilk yılında 2011-2012 sezonunda takımı şampiyon olmuştur.
    2. 2011 - 2012 sezonu başında şike sebebiyle ligin ertelenmesi ile ilk 8 hafta ciddi sıkıntılar yaşamıştır.
    3. 7 aralık 2011 galatasaray fenerbahçe maçı ile takımı zirve yapmış ligi en yakın rakibine 9 puan fark yaparak kapatmıştır.
    4. 2012 mayıs ayında süper finalde kendi evinde sıkıntılı 3 maç oynayan galatasaray takımı şampiyon olmuştur.
    5. takımın gerçek bir golcüsü, 10 numarası, kanatları yokken ve son şampiyonluk maçının yedek kulübesi aykut, gökhan zan, sabri , ceyhun , aydın , emre çolak, baros'dan oluşmuşken fatih hoca ve değerli ekibi çok çalışarak takım ruhu ile son derece önemli bir şampiyonluk elde elde etmişlerdir.
    6. ilk 11'in ya 10'u, ya 9'u veya en kötü 8'i yeni transferlerden oluşmuştur.
    7. birbirini tanımayan toplama bir takımla ilk yılında şampiyonluk elde etmek sıradan bir hocanın yapabileceği bir şey değildir.
    8. medya sülükleri, tff, siyaset ve yayıncı kuruluş her işlemleri ile haksız rekabet yapmışlar masa başı söylemleri ile sözde rakip takım dediğimiz takımın her türlü sorununu çözmüşler, o takım lehine her türlü kuralı değiştirmişlerdir. galatasaray'ın oyuncuları ve yöneticilerinin aile içi olabilecek sorunları ise günlerce gündemde kalmış, rakip takım avukatları ile adliyede ceza şikayetine dahi konu edilmiştir.
    9. en kritik dönem ve maçlarda fatih hoca kimsenin cesaret edemeyeceği hamleler yapmış özellikle alt yapı oyuncularımız semih ve emre'yi bizleri sevdirmiştir.
    bidon denen adam melo'ya 2011 - 2012 sezonunda hayatının topunu oynatmıştır. engin denen bir adamı aynı sezon türk futboluna ve milli takıma kazandırmıştır.

    2012 - 2013 sezonu aralık başı itibariyle;
    1. takımı şampiyonlar liginde 2 maçta sıfır, 3 maçta bir puan alarak başlamıştır. ancak galatasaray takımı şl tarihinin en güzel geri dönüşünü yapmış son 3 maçta 9 puan almayı başarmıştır. son 3 maçın ikisi deplasman galibiyeti olmuştur. şubat 2013 oldukça heyecanlı geçecektir.
    2. takımı süper ligde halen liderdir. ancak takımı genelde formsuz ve dalgalı gitmektedir. şl maçları öncesi sürekli puan kaybetmektedir. aralık 2012 içinde oldukça zorlu bir sürece girecek olan galatasaray'ın oyuncularının kendilerine gelmeleri ve çok çalışmaları gerekmektedir.
    3. geçen yıla göre defter üzerinde kadro daha geniş olmakla birlikte takım oyunu yönüyle bariz bir gerileme gözükmektedir. adam eksilten oyuncu sıkıntımız bulunmaktadır. melo ve hamit'in dalgalı durumları takımın oyun gücünü ciddi oranda azaltmaktadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın