• 58
    yanılmıyorsam kaka'nın şampiyonlar liginde oynayamayacağının unutulmaması gereken transfer dönemi.

    burak yılmaz'ın üzerine sistem inşa edilmesi gerekiyor bu dönem, artık açık seçik ortada bu. alex zamanı fenerbahçe'nin oynadığı 4-4-1-1 yada 4-3-3'e dönülmeli gibi duruyor. eldeki malzemeye bakınca da en mantıklısı 4-3-3 gibi dursa da terim 4-4-1-1'e döner gibime geliyor.

    orta sahadan öte forvete dönük bir on numara transfer edilebilir. lincoln, misimovic değil de alex de souza, kaka, miralem sulejmani gibi. benim gönlümden geçen isim adam maher. çok genç de olsa amrabat sayesinde uyum sağlayabilir*. hollanda'nın da hücum oyuncuları açısından başarılı bir ülke olduğu söylenebilir, kaka gibi isimlerdense bu gibi oyunculara yönelmek çok daha mantıklı bana kalırsa. gönlümden geçen diğer isim ise diego buonanotte olurdu normalde ama hem avrupa'da oynamayacak oluşu, hem de fizik açıdan çok zayıf olması* onu biraz manasız bir hale getiriyor. gerçi geçirdiği kazadan sonra toparlanması beklendiğinden güçlü olduğunun göstergesi.

    sağ kanat transfer edilecekse illa, gökhan töre üzerinde yoğunlaşılmalı. ama sadece 4-3-3'e dönülecekse, 4-4-2 sisteminde kullanılacak bir adam değil töre.

    taktiğe bağlı olarak, bence nokta şeklinde sağ kanat veya 10 numara alınmalı. onun haricinde yabancı transferine bence gerek yok. sercan saraer*, kerim frei gibi gurbetçilere yönelebiliriz ama yabancı transferi gerçekten çok yersiz olur.

    edit: alper potuk olursa olur bi' de. ondan başka yerli transferi gereksiz, en azından türkiye liginden.
    edit: gökhan süzen'i unutmuşuz. o gelirse güzel olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın