• 451
    kendini oldugundan farkli gostermeye calisan sozluk yazari. ornekleri cok. ama bir ikisiyle anafikri verip geceyim.

    ne dediler basliginin altina soyle buyurmus (bkz: #1107157).

    --- alıntı ---
    ben veestaleen'ee dortmund maçına giderken, galatasaray lehine hezimetine iddiaya girerek gittim. şimdi arena'da akhisar maçına 100 lira basamıyorum, bastığımda da % 100 kaybediyorum.
    --- alıntı ---

    sozum ona dortmund'a kadar gidip westfalen stadinda * mac izlemistir. allah arttirsin gozumuz yok. ben de dortmund'a 3-4 sefer gittim ama hic stada girmedim. ama westfalen nasil yazilir biliyorum allah'a sukur. hadi gidersin, tam yazilisini da aklinda tutamamis olabilirsin ama "veestaleen" nedir ya? ayrica akhisar macina 100 lira basip kaybettiysen, seni birileri iyi yolmustur :(

    roman kosecki basliginin altina ise soyle buyurmus (bkz: #1106566).

    --- alıntı ---
    galatasaray'a yeni geldiği zaman ataköy regetta bar da karşılaştım. çok çalım atıyorsun, sakatlanacaksın dedim. ismail'le mi paslaşayım? dedi. haklısın dedim, ismail'e pas vereceğine topu sen kaptır daha iyi.
    --- alıntı ---

    dikkatinizi cekerim regetta. regatta degil. sen ayrica kosecki ile hangi dilde konustun? westfalen'i yazisindan almanca olmadigi belli oldu.

    not: boyle duzeltmeleri normalde tum yazarlara ozelden yapiyorum. mahalle takimi bence troll oldugu icin ozellikle basligina yaziyorum.

    (bkz: ben amerika'dayken)
    (bkz: atma ziyaaa)

    http://www.youtube.com/watch?v=scSIeodctIc
App Store'dan indirin Google Play'den alın