• 4
    sizin feda'karlığınız bu kadar olur zaten...öyle apaçilik yapmakla taraftar olunmuyor sevgili çarşı.

    (bkz: çarşı alışverişe karşı)

    --- alıntı ---
    beşiktaş'ın 'feda' sezonunda taraftarın desteği giderek düştü. yönetimin mali çöküşten çıkış olarak gördüğü 'feda' ürünleri artık alıcı bulmuyor. mayıs'ta satışına başlanan ürünlere başlangıçta büyük destek veren siyah-beyazlılar artık ilgisiz.

    kartal yuvası temmuz'da 6 milyon 293 bin tl gelir elde etti, sonra büyük bir düşüşe geçti. ağustos'ta 4 milyon tl gelir elde eden beşiktaş, kasım ayında 1 milyon 650 bin tl'ye kadar geriledi. yönetim, taraftarı korsan ürün yerine kartal yuvası'na çekmek için her türlü yolu deniyor. tişörtler 100 bin satti beşiktaş'in 'feda' tişörtleri şu ana kadar 100 bin adet satılabildi. yönetim, f.bahçe ve g.saray taraftarlarının resmi ürünler alarak takımlarına müthiş gelir getirdiği dönemde, kendi gelirlerinin çok düşük olmasından dert yanıyor.

    stat da dolmuyor kartal yuvası'nın yanı sıra inönü stadı'nın da dolmaması yönetimin elini kolunu bağlıyor. sezon başında kombine fiyatlarının yüksekliği nedeniyle sadece 10 bin adet satış yapan siyah-beyazlı yönetim, rakiplerinin de gerisinde kaldı. (akşam)

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın