• 16
    çoğu iş bizim memlekette amacından sapar kısa sürede. neden yapıldığı, neye yaradığı unutulur, boku çıkarılır. bu da öyle işte.

    tribün şovu evet önemli bir parçası işin, ancak 3 puana giden yolda bir araç sadece.

    öncelikle, biraz insan psikolojisinden anlamak ve sonraki hamle(ler)i de hesaplayabiliyor olmak lazım bu tarz bir işe girişmeden önce.

    eğer kupada, haftaya 5. turu geçer gruplara kalırsak ve gruplarda ocağın son haftasından önce arena'da bir maç oynanırsa o zaman başka tabi ama normal şartlarda fenerbahçe maçından sonraki ilk iç saha maçımız beşiktaş ile olacak 19. haftada. yani, bu maçta yiyeceğin bok, şampiyonluktaki bir diğer rakibin olan beşiktaş maçında hanımlara/çocuklara oynayacağın anlamına geliyor ki, ocağın ortasında 5bin kişiyi bile nah bulursun o maçta. eğer becerip de, bi 35 puan falan yapsaydık şimdiye kadar, o zaman istersen ananın amk yazar açardın pankartı tam şov olurdu, cezası neyse çekeriz deyip de ama şimdi öyle değil kazın ayağı işte.

    ikincisi, şike temalı herhangi bir pankart ya da tezahüratın rakibe extra motivasyon kaynağı olmaktan başka ne etkisi var? ha, pardon bi de kendini eğlendirmekten başka. anlamsız bir koreografi yapıp rakibi motive edeceksin, cimbombomum benim biricik sevgilimle de stadyumda kendi taraftarını ve oyuncunu bayacaksın. adamlara yine goyduk eğleniyoz dedirtmek için hazırlıklar tam gaz devam anlaşılan, aferin ne diyeyim...
App Store'dan indirin Google Play'den alın