resim
Albert Riera Ortega
Görev:Teknik Direktör
Takım:G. Bordeaux
Yaş:42
Uyruk:İspanya
  • 1615
    30 kasım 2012 galatasaray gaziantepspor maçında ben de dahil bircogumuzun yanildigini gostermistir kanimca. soyle ki hepimiz vaaaay be imparator sol bek transfer etmedi ama rieradan super sol bek yaratti diye fatih terimi ovuyorduk ama son maclar gosterdi ki riera su performansi ile sol aciga gecse takima vites arttiracak. ceza sahasi icinde kule gibi iki tane forvet ile oynadigimiz maclarda iceriye isabetli gelen orta sayisi bir elin parmaklarini gecmiyor, oysa riera ne zaman sol kanattan bindirme yapsa, adrese teslim ortalar yapmakla kalmiyor, ayni zamanda rakip takimin sag kanadini hallac pamugu gibi atiyor ve inanilmaz kolay adam eksiltiyor.

    galatasaray teknik heyeti ve yonetimi inanilmaz bir hataya imza atarak sol bek transferi yapmadi. umarim devre arasinda bu acigi kapatir, rierayi da ait oldugu oynatmaya baslar fatih hoca. biz de konusmak durumunda kalmayiz yok nordin amrabat, yok emre colak diye. hatanin neresinden donulse kardir. gunumuz futbolunda mucizelere, sapkadan tavsan cikartmaya pek firsat yok artik, gerek de yok.

    son olarak, ne olursa olsun su takimda gozum kapali onbire yazacagim iki adamdan biridir. digeri icin (bkz: semih kaya). yuruyedur.

    edit: gercekten anlamiyorum, bunu kim ofsaytladiysa mesaj kutuma bir yazsin. bu entryde ofsaytlanacak ne var?
App Store'dan indirin Google Play'den alın