resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 3869
    fenerbahçe kendisi gibi bir futbolcuyu hasbelkader edinseydi öncelikle hiç pazarlığa bakmadan, belkide biraz enayice parayı çatır çatır bastırıp bonservisini alır, haliyle silah zoruyla sezon öncesi kampına sokar, gönlünü hoş tutup kendisinden maksimum verim almak için de gerekirse kelepçeli seks partisi düzenlerdi.

    kendisi şöyledir, böyledir zaten eksikleri artıları ortada ama 2012-2013 sezonu öncesindeki münakaşa ele alınırsa bizim fazla tutumlu ve yavaş yönetim anlayışımız da olayların bu şekilde sonuçlanmasına sebep olmuştur. sonra da melo bütün yaz yattı yæ :( yahu adamı olabildiğince ucuza getirmek için bütün yaz sen yatarsan melo daha ala yatar sonuçta metin oktay değil yani adam arma aşkıyla yanıp tutuşsun bilmem ne... parasını verir oynatırsın. neyse ki kasım sonu itibariyle bu handikap hemen hemen ortadan kalktı.

    parayla pulla çözülecek şeyler bunlar, sonuçta vatana millete hayırlı evlat yetiştirmiyoruz, elbette disiplinsiz veya agresif davranışları olur, futbolcular çeşit çeşit ama şu da bir gerçek ki adam öyle olmasa sahada da öyle olmaz. sanki şerefsiz, eroinman, pezevenk, terörist vs. bu adam... az rahatına düşkün, az agresif ama kesinlikle art niyetli değil, kendisi gibi orta saha oyuncusu da affedersiniz ama öyle kolay kolay bok bulunur. parayla adam alırsın ama sahada hırsından çimleri yiyecek kadar canını dişine takarak kıçını yırtmasını, tribünleri coşturmak için amigoluk yapmasını veya kaleci kırmızı kart görünce kaleye geçmesini sağlayamazsın.

    sezon sonu ıvır zıvır sebeplerden ötürü bonservisi alınmazsa ikinci abdel kader keita olur. bazı artılar uğruna bazı eksilere göz yumulur. keita da disiplinsiz ve sahtekardı, yolladık kurtulduk amk süper takım olduk iyi ki de gitti he mi? he amk :(

    not: raul meireles denen isimli ama oyun tarzı olarak standardın biraz üstü bir isme bonservis olarak nakit 10 milyon euro saymışlardır, kendisine de 3 milyon euro maaş bağlamışlardır, o açıdan dedim hani... tamam krasic'e 7, mehmet topal'a 4.5 saymak net kazmalık ama adamın iyisini buldular mı parayı resmen gömüp alıyorlar. kendilerinden ölesiye nefret ediyorum ama sadece bu iyi adam buldu mu üçe beşe bakmadan alma politikalarını takdir ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın