• 65
    muhteşem bir kampanya başlatmış sitedir. siz üye olurken mesaj gönderin ben referans olurum size. *

    --- alinti ---
    galatasaray spor kulübü resmi internet sitesi galatasaray.org'a üye olanlar ve olacaklar muhteşem ödülleri kazanma şansını yakalayacaklar. nasıl mı? bugünden itibaren başlayan 4 mayıs-15 haziran 2009 tarihleri arasında, 45 gün boyunca sürecek yarışma sonucunda en çok referans gösterilen 10 site üyemiz aşağıda listelenen muhteşem ödüllerden birini elde etme hakkı kazanacak.

    ödül kazanmanız için yapmanız gerekenler çok basit:

    * birinci adım; galatasaray resmi sitesine üye olmanız gerekiyor. halihazırda üyeyseniz de ilk adımı gerçekleştirdiniz demektir.

    * ikinci adım; henüz galatasaray resmi sitesine üye olmamış galatasaraylı arkadaşlarınızı, yakınlarınızı üye olmaya davet edin.

    * davetinizi kabul edip üye olmaya karar veren yakınınız, siteye üye olurken üyelik formunda "referans" bölümüne sizin e-posta adresinizi belirtmelidir. (referans bölümündeki e-posta adresi, sizin sitemize üye olduğunuzdaki e-posta adresiniz olmalıdır.)

    45 gün sürecek bu yarışma sonunda en çok referans gösterilen 10 üyemiz muhteşem ödüllerden birisini kazanacak. yarışmamız 15 haziran cuma günü saat 17:00'de sona erecektir.

    işte muhteşem ödüller:

    - 1 üyemize 2009-10 sezonu kapalı üst (kapalı b) sezonluk kombine kart
    - 3 üyemize 2009-10 sezonu eski açık tribün kombine kart
    - 1 üyemize 1 yıllık digitürk süper paket + kurulum
    - 1 üyemize galatasaray futbol takımının 2008-2009 sezonuna ait tüm forma ve şortları
    - 3 üyemize mgm firması'ndan galatasaray’a özel tasarlanan galatasaray saati
    - 1 üyemize galatasaray profesyonel futbol takımı kamp ve antrenman ekipmanları. (-galatasaray kamp polo, galatasaray kamp eşofmanı, galatasaray takımı imzalı forma, - galatasaray kamp şortu, galatasaray antrenman t-shirt, galatasaray antrenman şort)

    ödüllerin dağilimi:
    en çok referans gösterilenler arasında büyükten küçüğe sıralama yapılacaktır.
    ilk 10 üyemiz sırayla aranacak ve hangi hediyeyi almak istedikleri sorulacaktır. (örn; ilk sırada yer alan üyemiz yukarıdaki ödüllerden birini seçecek, 2. üyemiz kalan 9 ödülden birini seçecek ve tüm ödüller sırayla bu yöntemle sahiplerini bulacaktır.)

    --- alinti ---

    http://www.galatasaray.org/kulup/haber/3811.php
App Store'dan indirin Google Play'den alın