• 18
    ''ultraslanı her ne kadar sevmesem de...'' diye başlayıp ''şu yazıya hakkını vermeliyim'' diye devam etmek isterdim.

    fakat...

    her şeyden önce, star tv sadece kareografiyi çekmediği için suçlanacaksa burada eksik bir şey var demektir. taraftarın sesi neredeydi? ercan taner neden kafasına silah dayanmış gibi anlattı maçı? bunları da soracaksın. neden sormuyorsun, kareografi ultraslan'a, o stattaki ses ve atmosfer tüm galatasaray taraftarına ait olduğu için mi?

    bir fenerbahçelinin facebook'a ''kırmızı şeytanlar diye anılan takıma welcome to hell diyen zihniyeti çözemiyorum'' yazdığını görüp maçtan sonra daha çok skoru kastederek ''şimdi çözdün mü?'' yazdığımda verdiği cevap ''tribünlerin bir olayı yoktu ki'' oldu, bir şey söylemedim.* ardından açıp video paylaşım sitelerinden melo'nun taraftarı ateşlediği pozisyonu başka bir kanaldan izlediğimde* ''tribünlerin bir olayı varmış'' dedim kendi kendime, video en fazla bir dakika falandı ve o bir dakika bile bir yayın rezaletini gözüme sokmaya yetti. yani sevgili ultraslan, olay orada sadece senin kareografin değildi.

    neyse devam edelim. keşke şu yazı sadece star tv rezaletine odaklansaydı, işte o zaman gerçekten daha etkili olurdu. ama yazının devamında konuyu bir anda erman toroğlu'ya getirdin. aslında haklısın bunu biliyoruz ama olay koptu işte burada, birdenbire nereden nereye. sonra bir anda fuat akdağlar şikeler şunlar bunlar... bir sorun var evet bunu biz biliyoruz, bu insanların ne mal olduğunu biliyoruz tamam da bambaşka bir şekilde başlayan bir yazıyı devamında sadece isimler verip süslü cümleler kurarak devam ettirmen o yazının güzelim temasının içine etti be! nerede kaldı star tv? oysa sen kızına söylediğinde gelinin seni anlardı.

    sonuna kocaman imzanı atarak bok ettiğin her şey gibi ''ben ultraslanım ben öyleyim ben böyleyim en büyük taraftar grubuyum zart zurt'' diyerek ortalarında sıçmaya başladığın yazının sonunu da çok güzel sıvadın, tebrikler. ayda yılda bir tüm galatasaray taraftarının sesi olabilecekken sen yine kendi sesin oldun.

    sana demem o ki; öncelikle büyük taraftar grubu işsizleri toplayıp kafa sayını artırarak, karaborsa bilet satarak, adamlarını bedava stada sokarak, çete olup adam döverek, siyaset yapmayın diye naralar atıp siyasetin en bağnazcasını yaparak, kulübün kanını kene gibi emip lüks arabalara binerken müritlerinin gözünde tyler durden olmaya çalışarak olunmuyor. sen daha birçok galatasaray taraftarının bile gözünde bir şey olamamışken nasıl bir kop tribünü olacaksın, nasıl en büyük taraftar grubu olacaksın? ha diyelim ki oldun, seni ayakta tutacak, seni büyük yapmaktan çok güzide yapacak olan, yaptığın her şeye kocaman logonu yapıştırmak değil, ne yaptığın ve bir şey söyleyeceksen kime neyi nasıl söylediğin olacaktır.

    saygılar, bir dost.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın