• 9
    açıklamada çok doğru noktalara değinilmiş.

    yalnız dikkat edilmesi gereken iki nokta var ki bence çok önemli. yoksa diğer içerik a'dan z'ye doğru.tartışılmaz bile.

    birincisi "dünyanın en büyük taraftar örgütü" ifadesi şık olmamış.gereksiz bir ayrıntı olmuş. böbürlenmek, en büyük, tek büyük gibi ifadeler bizim lugatımızda olmamalı. böyle olsa bile bunu söylemeye ne gerek var? sen yolunda yürü, başkaları desin senin hakkında. bunu ifade etmek bence hoş değil.

    yine bu konuyla paralel "biz tek siz hepiniz" tadında bir yaklaşımdan ziyade, sadece galatasaray taraftarına değil bütün gerçek futbolseverlere yönelik bir çağrı, daha şık olurdu. şuan ki haliyle yukarıda bahsedilen şer odaklarına, galatasaraya karşı kurulan ittifakın saflarına yeni bireyler katılmasını sağlar bu açıklama.

    oysa ki galatasaray türkiye'dir ifadesi bile galatasarayın bütünleştirici yanına vurgu yapar. biz şikecileri, onların uşağı olmuş federasyonu, köpeği olmuş medyayı kısacası bu kirli düzeni tek başımıza değil, hangi takımlı olursa olsun temiz kalmış, vicdanı olan futbolseverlerle içten ve dıştan devirebiliriz.

    genel hatlarıyla çok yerinde bir açıklama olsa da bahsettiğim hususlar bence eksik veya hatalı. umarım kendimi doğru ifade edebilmişimdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın