• 89
    dün henüz karşılama organizasyonu yapılmadan önce aşağıdaki entryleri girmiştim. tamam organizasyonda büyük eksikler var, yapılan hatalar ve polisin anlamsız hareketleri yüzünden yaşanan tatsız olaylar da var, hatta imaj kısmında sıkıntı bile olabilir ama çiçeklerle karşılasak da bizi avrupa birliğine almayacaklar. ne olursa olsun isterse manu bizi orada da görmesin ki görmedi sanırım yalnızca duydular dün gece. fakat bu olayın bugünkü yankılarını sizinle paylaşmak istiyorum. ve bu haberleri okuyan manu'lu oyuncuları düşünün, onların gözünde bir orta doğu ülkesine geliyorsunuz ve dünyanın sayılı taraftar gruplarından birisi sizi bekliyor, genel anlamda bu çoğu genç olan oyuncuları nasıl etkiler...

    (bkz: 19 kasım 2012 manchester united karşılama organizasyonu/#1094972)
    (bkz: 19 kasım 2012 manchester united karşılama organizasyonu/#1095105)

    buyrun bunlar da benden gelsin...

    daily mail: 'cehennem? sıkıntı yok!'; sir alex ferguson, united'ın türklerin yarattığı atmosfere alıştığını söyledi. yüzlerce taraftar 1993'de de yaşanan 'cehenneme hoşgeldiniz' karşılamasını tekrar canlandırdı. united cephesinde sir alex ferguson ve tecrübeli oyuncular bu duruma alışkın olduklarını belli ettiler ve sakin kaldılar.

    telegraph: g.saray'ın zorba taraftarları havaalanında olay çıkardı. 'karşılama komitesi', united'a yine ateşli bir karşılamada bulundu.

    daily mirror: 'bir havaalanı geleneği'; galatasaraylı taraftarların çıkardığı olaylar nedeniyle manchester unitedd'lı oyuncular arka kapıdan kaçarcasına çıkarıldılar. galatasaraylı taraftarlar bir kez daha united'lı oyuncuları düşmanca bir tutumla havaalanında bekliyorlardı ve unitedlı oyuncular saklanmak istedi ama sir alex oyuncularını, tt arena'daki 52000 taraftardan saklanacak bir yer olmadığı konusunda uyardı.

    daily star: 'unitedlı yıldızların galatasaray cehenneminde bir geceleri'; united'ın genç oyuncuları havaalanındaki karşılamadan ötürü korku dolu anlar yaşadı. terminaldeki taraftarlar yüzünden phil jones ve nick powell, galatasaray taraftarının coşkusundan en çok korkan isimler oldular.

    daily express: 'polis bile sapıttı'; manchester united'a dün akşam yapılan karşılama akıllara 1993'ü getirdi. genç oyuncular böyle birşeyi hayatlarında ilk defa yaşadı. united için ilginç bir deneyim daha oldu.

    fox sports: 'polis, galatasaray taraftarlarını dağıttı'; manchester united takımı oyuncularını havaalanında bekleyen türk taraftarlar polis tarafından biber gazlarıyla dağıtıldı. united'lı oyuncular arka kapıdan kaçtılar.

    san francisco chronicle: 'otobüslerle geldiler'; galatasaray taraftarları, manchester united'ı yine havaaalanında bekledi. otobüslerle gelen birçok taraftarı da polis havaalanı yolundan geri çevirdi. galatasaray kulübü "sakin olun" diyen resmi bir bildiri yayınladı ama galatsaray taraftarları havaalanında tezahüratlarda bulunmaya devam etti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın