• 78
    kepazelikten başka bir şey değildir.
    93'teki karşılamayı da biliyoruz amk biz. böyle bir durum yoktu. evet cehennem yaşatıldı ama cam çerçeve indirilmedi, hayvanlık yapılmadı gidip.

    bu sosyal medya yemin ediyorum bizim milletimizi 8-10 beden büyük geldi. twitter'da facebook'ta mal gibi birbirini gaza getiren liseliler türedi. bunlarla beraber götleri iyice tavan yapmış, kendilerini tribün lideri olarak adlandıran sığırlar da egolarını iyice tatmin etmeye başladı.

    o peşinde koştuğunuz, ölümüne aidiyet hissettiğiniz ultraslan'ın ilk ağzı dün nasıl da sattı ama sizi gördünüz mü? "benim hiç haberim yok bu organizasyonla" alakalı demiş paşa. ulan senin yalanını yesinler. 10 kasım'dan beri ua forumlarında bu konu konuşuluyormuş be. nasıl haberin olmaz? nasıl da satışı koydun hemen elemanlarına.

    bana kimse çıkıp da "ehehehe adamlara cehenemmi yaşattık" demesin. bi sikim yaşatmadınız. bundan 20 sene önce o cehennem yaşatıldı. bugünkü sirkten öteye geçemedi. sonra çıkıp da "erman toroğlu bize lölö" dedi. ulan sen o adamın ağzına malzemeyi kendin veriyosun. bırak yorum yapmayı, nefes alması hata olan adama sen malzemeyi verirsen o da sonuna kadar kullanır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın