• 66
    karşılama organizasyonu adı altında ortaya çıkan görüntüler, bizden bir bok olmayacağının en taze kanıtı aslında. bu işlerin organizasyonu, hayatında avrupa'da maç izlememiş, psikolojiden bir sikim anlamayan, dünyası kendi mahallesinden ibaret olan çapulculara bırakılırsa olacağı budur nihayetinde. bu futbol teröristlerine, galatasaray taraftarını temsil etme hakkını veren yöneticilerimize de tebriklerin en büyüğünü gönderelim buradan.

    şu yenen boku da savunanlar var ya, allah'tan sabır dilemek gerek yakınlarına, tedavileri/çareleri yok zira. united'lılar izledilerse, götüyle gülmüştür hepsi, büyük ihtimal çoğu ilk fırsatta turist olarak gelir yine, böyle bir eğlence başka yerde yok çünkü.

    on küsür asını istanbul'a getirmemiş bir takım united. sağ salim gidelim gelelim, kazasız belasız dönelim modunda geliyorlar. zamanında, tuncay gibi adamdan 3 gol yemişlerdi, umurlarında bile olmamıştı adamların. bu atmosferde, sen gerilim peşindesin, baskı derdindesin ya, beyninin kıvrımlarını seveyim senin...
App Store'dan indirin Google Play'den alın