• 39
    fatih terim'i eleştirenlere küfür eden adam 15 gün ceza alıyor, lucaslorik'e 6 ay ceza... bu sözlükte abdürrahim albayrak'ı eleştirdim diye bana ve o başlık altında o yöneticiyi eleştirenlere de "salaklar", "beyinsizler" gibi ifadeler kullanıldı. kullanan arkadaş da balotelsiz'di hatta. kaç gün ceza aldığını merak ediyorum, hakikaten bilmediğimden soruyorum bunu. ama 6 aydan az aldıysa o kişi ve fatih terim'i eleştirenlere söven kişi (ki bu 15 güncük almış sadece), bu sözlüğün moderatörleri de sorgulanmaya başlanır.

    sözlükteki gerilimden şikayet ediliyor. yöneticilerin adaletsiz olduğu yerde, yazarların gerilmesi çok doğaldır. burada fatih terim'i çok sevdiğimizi bas bas bağırıyoruz, ancak baros konusunda, ya da başka bir konuda getirdiğimiz en ufak eleştiride neredeyse linç ediliyoruz. abdürrahim albayrak'ı sevmediğimizi söyleyince (ki niye sevmek ya da saygı duymak zorunda olayım efsanemiz falan mıdır, değildir) küfürler hakaretler yiyoruz. moderatörler kıllarını kıpırdatıyorlar mı? açıklasınlar bunları bir zahmet.

    fatih terim'i ve abdürrahim albayrak'ı eleştirenlere küfür edenleri teker teker bulup 6'şar ay ceza vereceksiniz moderatör beyler. yoksa lucaslorik kardeşimizin aleyhinde bir ayrımcılık yaptığınızı düşünmeye başlar, adaletinizi sorgular bunca insan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın