resim
Fırat Aydınus
Görev:Eski Hakem
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 366
    "şikeci takımı mağduriyete uğramış gibi gösterme planıyla kurulmuş düzeneğin parçalarından biridir" desem abartmış olur muyum? olmam. tanımasak bilmesek fırat düzgün bir hakemdir diyecez. fırat ve bütün hakemlere ders olsun şu yaşananlar...
    ben de fenerliler gibi fırat'ın hakemliği bitsin istiyorum. hatta ben ileri giderek başta cüneyt çakır olmak üzere diğer bütün düdüklerin düdüklerini bırakmalarını istiyorum, şike destekçisi federasyon ve kurullarının topyekun ortadan kaldırılmasını istiyorum, şike yapan fenerbahçe takımının küme düşürülmesini istiyorum. fenerbahçe'nin hak etmediği bir ligde oynayarak eften püften haksızlıklara uğramamasını istiyorum. aykut kocaman'ın bahsettiği cezanın bitmesini, sonuçlanmasını fakat bu cezanın bitmesi için öncelikle gereken cezanın verilmesini istiyorum.
    17 kasım 2012 eskişehirspor fenerbahçe maçında caner'e neden kırmızı kart gösterdiğini ve dolayısıyla hata yapıp yapmadığını bilmiyorum fakat bu fırat ilk kez mi hata yaptı acaba? bu yaptığı hataysa şayet diğer maçlarda yaptığı hatalardan farkı takımlardan birinin fener olması mı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın