resim
Fırat Aydınus
Görev:Eski Hakem
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 361
    linç edilmesi hata olan hakem, ama bir şeyi unuttunuz, hatalar ülkesinde yaşıyoruz zaten. 17 kasım 2012 eskişehirspor fenerbahçe maçında yaptığı hatayı başka bir maçta bizim aleyhimize yapsa bu sözlükte ben de dahil olmak üzere herkes tarafından çarmıha gerilecekti. öyle değil mi sözlük? kendisine tetikçi de denilecekti, özel hayatına da değinilecekti. türkiye burası, işler böyle yürüyor.

    edit: yaptığı hata fenerbahçe'nin öyle bir işine gelecek ki. belki 2 puan kaybettirdi, ancak önümüzdeki lig maçlarında hakemlerin korkak yönetimini düşünüyorum da, belki de fenerbahçe hiç kazanamayacağı +10 puanı bu hata sayesinde garantiledi.

    zaten bu noktada kaybediyoruz. 2011-2012 sezonunda fenerbahçe abdullah yılmaz'ın takımımızı altüst eden yönetimi karşısında bizi desteklese camia olarak, doğru düzgün maç yönetin galatasaray'ın yanındayız dese, kim bilir belki de şampiyon olacaklardı. nefret politikaları yüzünden senelerce şampiyonluklar kaybettiler, şikeyle şampiyonluk satın aldılar. bu yüzden biz öyle olmamalıyız, subjektif olmamalıyız, dediğim gibi linç kampanyası yanlış, ancak ben fenerbahçe'lilerin tepkisinde bir anormallik göremiyorum.

    not: bu entry taraftarlığı nefret üzerine kurulu olmayanlara.

    not 2: bana göre fırat aydınus türkiye'nin en iyi hakemidir.

    not 3: sabah uyanır uyanmaz bu adamı, onu bunu şunu bir kenara bırakıp, tamamen 20 kasım 2012 galatasaray manchester united maçına odaklanacağım!
App Store'dan indirin Google Play'den alın