• 106
    anlayamadigim durum su;

    neden fenerbahce'nin, besiktas'in ya da diger rakiplerin haklari burda savunulmaya calisiliyor?

    bunca galatasaray'li insan arasinda, neden rum takimiyla da oynansa fenerbahce'ye basarilar dileniyor? neden "ulke puani beyler" muhabbetine giriliyor?

    neden canerin kirmizi karti haksiz, fenere verilen penalti haksiz, besiktasin iptal edilen golu ofsayt degil vb. gibi sozum ona taraftarlik altinda tarafsizlik yapilmaya calisiliyor?

    adaleti biz mi dagiticaz? yasasin tarafsiz dusunce, yasasin dogruculuk mu bu yaptigimiz?

    kendi adima ancak sunu soyleyebilirim, fenerbahce ya da besiktas gibi takimlara haksizlik yapildiysa, duruma yorumsuz kalirim. icimde he evet, hatali kararmis der gecerim. ama bunu bu sozlukte dile getirmem, tartisma ortami yaratmam, suni gundemle populizm yapmaya calismam, yapilmasini da dogru bulmuyorum.

    ha, sen yaparsin, amenna. fakat bunu yaparken neden sozlugu karistiracagini dusunmezsin? hakli ya da haksiz, sozlukte fenerbahce savunuculugundan gercekten cok tiksiniyorum, inanilmaz tiksiniyorum.

    galatasaray sozluk yazari diyoruz, uyelikle yazar titrini alan hemen aninda tolstoy'a donusuyor, maaluf'a, kafka'ya donusuyor. bu galatasaray sozluk yazarindaki formami cikardim ve buraya fenere yapilan haksizligi yazmaya geldim mantigini gercekten anlayamiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın