• 491
    bu sabah oturdum düşündüm, kendimce 4-3-3 oynayabileceğine kanaat getirdim ama unutulmasın ki barcelona 4-3-3'ü ile italyan 4-3-3'ü taban tabana zıt şeylerdir. barcelona 4-3-3'ünde çizgi oyuncuları hızlı ve içeri kateden adamlar iken asıl golcü bir santrfor bile değil, yine benzer türde bir oyuncudur.

    italyan 4-3-3'ünde ise ilerideki üç eleman da forvettir, golcüdür, santrfordur. yani ceza sahasına orta kesmekten ziyade göbekten atak yapan bir takım kimliğindedir. bu üç oyuncudan biri genelde trequartista olur ve görece biraz daha yardımcı oyuncu kimliğine bürünebilir.

    -----------------------------muslera--------------------------

    eboue-----------semih---------------dany------------riera

    ---------------------------felipe melo-------------------------

    ----------------hamit---------------------selçuk--------------

    -----------------elmander----burak----umut----------------

    çok süper bir sistem bu, en ideali, kesin denemeliyiz vs. demiyorum sadece bir beyin fırtınası hani acaba nasıl olurdu hesabı, çünkü ilerideki üç forvetin ikisi zaten defansif özellikleri de olan oyuncular, kaldı ki bu sezon kanat organizasyonlarında gerçekten çuvallıyoruz, o yüzden mantık yürütmeye çalıştım, bir bakıma sözlük üzerinden sesli düşündüm diyelim. barcelona 4-3-3'ü olsaydı sola amrabat, sağa da engin'i yazardım ama bu tümüyle başka bir diziliş. beklerimiz ofansif gücü olan oyuncular, orta saha her anlamda güçlü, forvet zaten canavar gibi, hangi golcü yedek kalacak derdi yok, hem emre çolak da yok, ne bileyim...
App Store'dan indirin Google Play'den alın