• 104
    tabii ki eleştirecektir ama keşke geçmişi bu kadar çabuk silmese. geçmiş dediğim de geçen sene. o efsane şampiyonluk nasıl unutuluyor ? fatih terim'in takımı bir senede nasıl bu seviyeye getirdiğini hiç mi düşünmüyorsun ? bir hatırlayın geçen mayıs dizdiğiniz methiyeleri, "işte galatasaray bu!" lafını kaç kere kullandınız geçen sezon, bir hatırlayın.

    ulan biz her sene daha maç başlamadan kaybettiğimiz fenerbahçe derbilerinde rakibe top oynatmamışız. kendi sahasında 2-0 öne geçen fenerbahçeyi balıyla beraber kadıköy'e gömmüşüz. son maçta gidip kupayı ezeli rakibin stadında almışız.

    şuan 16. haftadaki fenerbahçe maçını düşündüğünde aklına direk önde basıp rakibe top göstermeyen galatasaray geliyorsa bu fatih terim'in eseri. psikolojik üstünlüğü ele geçirdik biz geçen sene. bu ne kadar büyük bir olay farkında değil misiniz ?

    gelelim hemen unutulan sözlere... şampiyonlar liginde ilk senemizdi, alışacaktık daha, tecrübesizdik; ne çabuk unuttunuz bunları ? fatih terim'le 10 yıllık sözleşme imzalıyorduk, sabredecektik falan filan... 2 mağlubiyette fatih terim'i istifaya davet edebilecek seviyeye nasıl geldik ?

    bir senede üç teknik direktör değiştirdiğin dönemi nasıl unuttun birden ? 2011'de ligi 8. bitirdin, şuan şampiyonlar liginde gruptan çıkacaksın büyük ihtimalle. ve utanmadan tüm yapılanları görmezden gelip, bir efsaneyi 3 puan kaybetti diye saçma sapan argümanlarla yerden yere vuruyorsun.

    yakışıyor mu sana ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın