resim
Engin Baytar
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:40
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 1520
    adam gelmiş 30 yaşına ister sigara içer ister bira kimene? bu adam bunu hep içiyordu. geçen sene ne yaptı ki zaten dimi? adam bi gitti orta saha folloş oldu. elmander ile beraber en çok basan adamdı engin baytar. hemde sigara içtiği halde. içmese günde beş 90 dakka durmadan basar üstüne bide sadece pas yaparak bi beş 90 dakka daha oynar. sigara içiyor olması ondan hiçbir şey götürmüyor merak etmeyin. ayrıca bu adam sırf ibne basına malzeme vermemek adına kendi hayatından feragat edemez. hiç kimse etmez. hiç değilse kendisi için satsın galatasaray'ı karı kız için değil.

    son olarak bu adam 11 haftalık ceza süresince bir kez sadece bir kez dışarda görüntülendi ama biz ibne basın sayesinde bunu "ben olsam florya'dan çıkmam"a kadar getirdik. bu 11 haftalık süreçte çekildiği fotoğraflar sadece antreman sırasında olması gözden kaçar çünkü ibne basın bunu yazmaz. kalkıp siteden antreman fotolarını takip eden zaten ibne basına kanmaz.

    ayrıca maçın anasını sikmiş bi hakeme bizim yapmak istediğimizin sadece binde birini yapan birine demediğimiz de kalmadı. derdi kişisel değildi. bi futbolcuya, ona küfür etti diye saldırmadı. sarı-kırmızı renklere haksızlık yapıldığı için hakeme saldırdı; az bile yaptı.

    hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.
    yeter artık vazgeçin şu renklere gönül vermiş insanları itin götüne sokmaktan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın