• 18
    yaptığı haince hareketin cezasını haince bir şut yiyerek ödemiştir. fakat bu kesinlikle ülkenin polisinin hareketini meşru kılmaz. sen polissin be birader. ağırlığın olsun biraz, her galeyanda böyle saldırırsan nerede kalır ki senin refahı sağlama görevin. zaten bu ülkede tribün olaylarının çoğu polis sebebiyle daha da büyümektedir. yangına körükle giden polis nefret dolu iki grubu daha da kinlendirip dövüp öyle ayırır.

    bakın size bir olay anlatayım. polis dediğin nasıl olmalı diye.

    tarihini hatırlamıyorum galatasaray'ım ankaragücü'yle yapacağı maç için ankara'ya gelmiş. stada geç gittim biraz santrayla beraber içeri girmiştim. tıklım tıklım tribün, mecbur ön sıralarda 19 mayısın kapalı tribününe en yakın yerde durdum. maç devam etti gitti, devre arasına kadar her şey yolunda giderken, devre arasında birden üzerimize çakmak para gibi şeyler gelmeye başladı. ben de hep demir paraları cüzdanın fermuarlı gözüne koyarım, oraya bakmaz polis. demir paraları çıkarttım. yolluyorum karşı tribüne küfürler saçarak. gaza gelmişim. yanımda bir tane polis abi bitti o dakikada. dediği tek şey şuydu:

    "atma güzel kardeşim, ben de biliyorum orospu çocuğu onlar" hayatımda çok nadir bu kadar ikna edici bir polis yaklaşımı ile karşılaşmışımdır. ben de sadece "peki abi kusura bakma" dedim. adam gülümseyip gitti. ben de efendi biçimde maçı izlemeye devam ettim. olaylar da kesildi o sırada. polis dediğin böyle olmalı arkadaş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın