resim
Engin Baytar
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:40
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 1498
    sözlükteki elitist ayracıdır resmen.

    bu adama çapulcu damgasını vurup duran tiplemeler beni çok üzmekte. engin baytar haksız yere on bir maç ceza almıştır, cüneyt çakır denen soğukkanlı ayağı çeken insan yüzünden. ki bu insan benzeri harekette cesc fabregas'ı oyundan atamamış bir hakemdir. o zaman cezasına tepki göstermeyenler bugün engin'e çapulcu nitelendirmesi yapmaktalar. dış görünüşe göre adam yargılamak her zaman kolaydır, çok basit iştir. tahminim o ki bu sözlükte de kibarlığından ölen bu elitist şahsiyetler, tribüne girince ana bacı sövmektedirler. bunların hiç biri ama hiç biri kendi oyuncumuzu kollayıp arkasında durmamız gerçeğini değiştirmez.

    ben engin'in bu resmi değil bu hafta, bu ay içinde verdiğine bile inanmıyorum. yayınlanma zamanı çok manidar, ki ilk milliyet spor servisinden verildi sanırım haber, o zaman asla iyi niyetli olduğuna inanmıyorum. açıkçası beni oyuncunun sigara içmesi ilgilendirmiyor. sahada elinden geleni yapıyorsa istediklerini ortaya koyuyorsa beğeni topluyorsa bu oyuncunun işini iyi yaptığının zaten göstergesidir. gereksiz yere karakter analizi yapmaya gerek yok.

    varoş kültüründen gelmiş diyebilirsiniz, cahil kalmış diyebilirsiniz, kendini apaçiliğe vurmuş diyebilirsiniz, ama bir insanı sadece sahada ve iki fotoğrafıyla gözlemleyerek değersiz diye nitelendiremezsiniz. bu sadece önyargıdır, kendini beğenmişliktir.

    şimdi bu adamın arkasında olma zamanıdır, boncuk aramaya gerek yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın